שלום רב לכם...

AQUAdelux

New member
שלום רב לכם...

אני שוקל לרכוש נגן אייפוד מיני 4 ג'יגה, והבנתי שיש אפשרות להוסיף לינוקס לנגן אייפוד? אם כן, איך, מאיפה, ואולי אפשר תמונה של הלינוקס באייפוד? תודה מראש.

AQUAdelux

New member
ד.א.

האם ישנם פאנלים כמו של הפאלפונים רק לאייפודים? והיכן ניתן להשיג אותם?

bitonano

New member
בנווגע לפאנלים יש קוראים להם Iskin

תחפש באמאזון וכאלה, בטח מוכרים... ויש לינוקס, יש משתמש פה שהביא תמונה של האייפוד שלו בזמן שהיה בלינוקס.

weird dust

New member
ISKIN הוא אינו פאנל

אי סקין הוא כמו קייס, כמו נרתיק רק מסיליקון. הוא עוטף את כל הנגן וגם משמין אותו. הוא מצויין להגנה נגד שריטות ודפיקת קטנות שפוגמות בצבע. יש כאלו הרואים אותו גם כמשהו יפה.

weird dust

New member
יש לינוקס, אין למיני

אין גם לפוטו ולדור הרביעי. יש רק עד הדור השלישי (כלומר כרגע לא ניתן להשיג אותם). יש לתוכנה אתר ומתוכננת תוכנה שתהיה מתאימה גם למיני בשלב כלשהו. אזהרה: התקנת לינוקס ועברית מסירה את האחריות מן ה-iPod

ולגבי הפאנלים...

מהיכן ניתן להשיג פאנילם כמו בתמונה הזו: http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2004/digitalexplaunch/images/ipod_blue.jpg

weird dust

New member
התכוונתי לפרסם את זה עוד כמה ימים

אלו הן מדבקות שאייץ פי מוכרים וניתן להדפיס עליהן. אני התכוונתי בעוד מספר ימים כשלא יהיה על מה לדבר לפרסם "תראו מה מצאתי ברשת" - יש לי כל מיני כאלו ואני מקווה שהשאלות יגיעו אחרי הפירסום
. טוב אז אני מצרף קישור, אני לא יודע איך ניתן להשיג בארץ אבל צריך לבדוק באופיס דיפו. אם תשימו לב יש למטה בצדדים קטעים לבנים, זה בגלל שזה מדבקה.

Tnid

New member
לגבי לינוקס

למרות שהמיני, הפוטו והדור ה4 אינם נתמכים, עדיין ניתן להתקין עליהם לינוקס... זה פשוט יותר מסובך. יש מסמכים על כך באתר של הפרוייקט: www.ipodlinux.org ובנוגע להסרת האחרויות... אל תלחץ מזה, כי לא היה עד כה אפילו לא מקרה אחד בו התקנה(גם כושלת) של לינוקס הרסה את האי פוד... ובפורום של האתר שבו נפתח לאחרונה דיון על מיקרים מצערים בהם האי פוד סבל מתקלות, נאמר שאפל פשוט החליפה להם את האי פוד בלי יותר מדי בעיות. השורה התחתונה, אם האי פוד לא עובד... הם לא יכולים לדעת שיש עליו לינוקס, ואם הוא כן, אז תמיד אפשר למחוק אותו בלי בעיות... דרך אגב, תסתכל בגלריה של התמונות שלי, ובאחת התמונות הלינוקס פועל, למרות שזאת לא זווית טובה... אני אצלם תמונות תקריב של הלינוקס ותכונותיו בקרוב...

weird dust

New member
ידע זה לא אפל

ידע הרבה יותר גרועים מאפל, הם עושים הרבה בעיות והם גם ידועים כמושכים. כמה אנשים כבר דיווחו על כך שהם נמשכו מעל חודש סתם על ידי ידע.

Tnid

New member
תמיד אפשר לשלוח בדואר...

אם כי זה עלול לצאת קצת יקר, אני חושב שלאפל יש מדיניות של החזרת הכסף של המשלוח(לפחות בתוך ארה"ב) אם הם מוצאים שאכן התקלה היא שלהם... דרך אגב... לגבי כל עיניין האחריות... לא צריך לתת לזה כזה מעמד גבוה... בסופו של דבר האחריות עוזרת רק במקרה וזאת תקלה שקשורה בייצור ולא תקלה שנגרמה בגלל השימוש. לכן אם הנגן נפל ונשבר, גם אם יש אחריות היא לא תעזור בדבר... אחריות זה לא ביטוח.

למעלה