שלום רב למשתתפי הפורום !

keren1980

New member
שלום רב למשתתפי הפורום !

בניתי אתר אינטרנט בהתנדבות למרכז גמילה (סמים אלכוהול וכו') רציתי לשמוע את דעתכם על האתר. תודה מראש. הוא יעלה שבוע הבא לרשת, כרגע בכתובת זמנית.

ארטור

New member
אתר יפה, keren, כל הכבוד!

אני לא אהבתי את הצליל שנגעים בקשר. יש מקום "יחד לאור"? לא? מה את חושבת על האתר שלי? שבת שלום

קרן - האתר יפה מאוד

אבל הכתב קטן מידי זה מאמץ גדול מידי לקרוא בגודל כזה חוץ מזה - זה מקסים ארטור - האתר מעניין מאוד ועושה לי חשק ליצור קשר... אהבה

יעל :-)

New member
שלום קרן

כפי שאמרו, האתר יפה מאוד. בהחלט אתר נחמד ונוח לשימוש. עברתי עליו קצת. לאור נגיעה מסויימת בתחום המדיה הזו ובכלל, עלו כמה דברים שחשבתי לציין. אני מתנצלת אם זה מוגזם. תרצי - תקחי, לא תרצי - גם בסדר
כששם המקום "יחד לאור" מוזכר, נראה לי שמן הראוי לשים בגרשיים.
כדאי לשים אופציה של הפסקת מוזיקת הרקע למי שרוצה. (גם מקווה שיש לך אישור כלשהו לשים את השיר ברקע, אחרת יש לי תחושה שיכולה להיווצר בעיה מבחינת זכויות יוצרים).
לשים עוד קישורים שנוגעים להתמכרויות שונות. (מניחה שאפשר להעזר בקישורי הפורום, או בכל אחד שיוכל לעזור)
לשים אופציה ב"צור קשר" של קישור ישיר לשליחת אי-מייל (נראה לי אופציה עדיפה מאשר רק כיתוב).
ויש חוסר עקביות בשם המשפחה של ג'קי, עקב טעות הקלדה. ב"מי אנחנו" הוא מופיע כג'קי עמר, וב"יחד לאור בתקשורת" כג'קי עמק. מקווה שלא הגזמתי, אבל בהחלט נראה לי טוב. וכל הכבוד! גם על הביצוע וגם על ההתנדבות.

../images/Emo45.gif קרן יקרה, כל הכבוד

עברתי על דפיו, ויש לי שאלה, אולי מפני שאיני מעורה בכמרכזי גמילה: מדוע לבני 18 ומעלה? מה קורה אם אותם (ומי כמנו יודע שיש רבים כאלה) אשר נלכדו במחלתם והם אינם בני 18 עדיין? שמחתי לראות הפנייה לפורום שלנו. האם ניתן לשלב ספורי הצלחה ובלוגים של חברי הפורום באתר? דבר נוסף, ואולי בשל גילי ה"מופלג", שכבר נאמר: האותיות...קצת יותר גדול ...אפשר? האם תרשי לי להכניס את האתר לקישורי הפורום? אור ואהבה, ושבת קסומה ושלווה.

ארטור

New member
היי ברבורה לבנה . שאלה.

איך רואים קישורי הפורום? איפה הם? שבת שלום

keren1980

New member
היי

קודם כל תודה לכולם על התגובות. אני אשנה את הגופן ליותר גדול. אשנה את שם משפחתו של ג'קי (טעות הקלדה) - תודה. בקשר למכורים מגיל 18 ומטה, לפי מה שהבנתי יש מקומות מיוחדים לגמילה לקטינים ושם הם יכולים למצוא עזרה. העזרה שניתנת לצעירים יותר היא שונה (ממה שידוע לי). אפשר לשלב בלוגים של מכורים לסמים אלכוהול וכו' באתר. אשמח שתעלי את האתא לקישור, אך תני לי כמה ימים שעשות תיקונים ולשנות כמובן את הדומיין כי זהו דומיין זמני. תני לי לינקים לבלוגים אני אכניס כבר השבוע שבוע טוב קרן

saritoosh22

New member
קרן, יופי של אתר

רק שהשיר מאוד מדכא, הוא לא נותן שום תקווה!

למעלה