שלום רב לנוכחים

שלום רב לנוכחים

ברצוני להצטרף לפורום זה, אשר מצאתיו חביב עד מאוד. אנוכי אווזה פותה בשנות הארבעים לחייה, אשר כותבת שירה ופרוזה בזמנה הפנוי. כעת אצרף להודעה זו אחד מסיפוריי, אשר אותו אתם מוזמנים לקרוא ואף להעיר הערות סגנוניות. הטיול השנתי של ירחמיאלה הקטנה ירחמיאלה הקטנה ישבה במושב הראשון באוטובוס, ממש מאחרי הנהג, ובכתה בכי תמרורים. רגליה השעירות בצבצו מתוך שמלת התחרה הוורודה הכעורה שלה ורקעו בייאוש על רצפת האוטובוס המזוהמת. בכפות ידיה השמנות והמיוזעות ניסתה לאטום את אוזניה הבולטות, ששערות שחורות מילאו אותן, אך ללא הועיל. היא עדיין שמעה את קולותיהם הלעגניים של הילדים מאחוריה. גופה היטלטל בבכי. "ירחמיאלה המכוערת, כל יום היא מאחרת, אפילו הכינים שלה רוצים ילדה אחרת," צעקו הילדים. אכן, הם היו מושפעים לרעה מן הקמפיין נגד אלימות של ערוץ הילדים, מה עצוב. הילדים המשיכו וצווחו: "תזרקי! תזרקי! רוצי! רוצו!" ירחמיאלה הנידה את ראשה בעצב, מכיוון שזכרה שרגליה משותקות לחלוטין מלבד העווית שגורמת לה לרקוע ללא הפסקה. לבסוף, התעוררה מורתם של הילדים, מלפפונית צ'ייקובסקי-גורן, משנתה באחד המושבים, וקמה לעבר ירחמיאלה. "מה לך, ילדתי הכעורה?" שאלה המורה החיננית בשמץ של דאגה, אך ירחמיאלה לא ענתה. אשת החינוך ניסתה שנית: "ירחמיאלה, מה את רוצה?" "את נשמתך!" צווחה ירחמיאלה בטירוף ובנשיכה אכזרית אחת עקרה את ראש מורתה. -סוף-

פחחחחחחחחח../images/Emo6.gif...

וול..ברוכה הבאה(?!)
...

buffgirl

New member
זה ישר הולך ליומן שלי!../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אם זה בסדר מצידך... כבר יש לי איזה סיפור מופרע שאחד ממכם כתב.. על מישהו שהוא הומו או משהו כזה וכל הזמן אומר חפיף.. ואז רוצח בא והורג אותו. נראה לי קראו לו. bed time story. בכל אופן, ברוכה הבאה!

HoNeY14

New member
וולקאם../images/Emo94.gif

וול...סיפור מוזר אך חביב למדי

scooby4

New member
סוף מפתיע ../images/Emo13.gif

ראיתי ששלחת לי מסר על זה שאני יגיב לסיפור שלך, אבל קודם הייתי מעדיף שתגידי מה רצית להעביר בסיפור, אם זה מבחינת אבסורדיות, או אירוניה וכו'... אפילו אם זה פרוזה או לא.

תודה רבה לכל המגיבים

תגובותיכם נעמו לי, אף על פי שהן חסרות כל ערך אמנותי. להבא, שפרו אותן. ואשר לך, סקובי, קרא את המסר האישי אשר מצפה לך בתיבתך.

Idan91

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo157.gif

ערך אמנותי? LOL... סיפור משעשע.

למעלה