שלום רב לעינת

צומת

New member
שלום רב לעינת ../images/Emo3.gif

לא יכולתי שלא להבחין באדיבותך לגולשי הפורום. החלטתי ליהנות גם ממחוותייך. שמי הפרטי: 2 6 6 1 4 ושם משפחתי המלא (לאחר תוספת שם הנישואין) 2 5 4 6 4 3 6 8 9 (שם הנעורים פרטי+משפחה היה 2 6 1 4 2 5 4 6 4). הייתי מעוניינת לדעת על מידת ההתאמה ביני לבין בעלי ואם אפשרי אז גם התאמה מקצועית: ניהול/ביקורת או דווקא פסיכולוגיה/תחום טיפולי. תודה עד אין קץ

עינת

New member
צומת ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif ו ../images/Emo52.gif

השעה הכניעה אותי וכיוון שאיני רוצה לזלזל ולענות תשובה לא עניינית,אבקש ממך להמתין בסבלנות עד יום א´ לתשובה (אני יוצאת לסוף שבוע קצרצר). ובינתיים שבת שלום
שפע ו
עינת

צומת

New member
קודם כל, מקווה שנהנית מסופה"ש ../images/Emo22.gif

אבל... שכחתי לציין את תאריכי הלידה ובוודאי הדבר יקשה עליך לענות על כל שאלה באשר היא תהיה. תאריך הלידה שלי 9.8.1972 ושל בעלי 3.3.1973 אגב, רק אם זו לא חוצפה- ילדתי בת נפלאה לפני קרוב ל- 8 חודשים. פעמים רבות תהיתי האם בחירת השם היתה נכונה עבורה. תאריך הלידה 2.3.2001 ושמה בישראל הוא: לי שוחט. תודה ויום נפלא

עינת

New member
היי צומת ../images/Emo123.gif

נכון שאני עונה בשמחה לכולם אך לפי כמות השאלות ששאלת עלי לשבת בסביבות שעה רק כדי לנתח את הנתונים ולענות לך והרי הפורום אינו תחליף ליעוץ אישי. אנא תבחרי שאלה אחת שהכי מעסיקה אותך ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי צומת/שאפתנית ../images/Emo24.gif

אן לי כל ספק שהתחום הטיפולי/פסיכולוגיה הוא זה המתאים לך נראה אפילו שזהו יעודך בחיים,לכי על זה. אגב האינטואיציה שלך מאוד חזקה ולכן גם התחום הטיפולי הלא קונבנציאונלי מאוד מתאים לך. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה