שלום רב לפורום מקסים!

kaya flowers

New member
שלום רב לפורום מקסים!

בוקר טוב אני לומדת שזירה ומקווה להגשים חלום מקצועי אני מאוד אוהבת את התחום והוא יפהפה לטעמי ואני מקווה להתמקצע בתחום השזירה האמנותית. אני בתחילת הלימודים וכרגע אני מבינה כמה חשוב לשזור לשזור לשזור - אין טוב כבעל ניסיון אז בחרתי לשלוח לכם כמה תמונות של סידורים מקווה שתהנו אשמח לדעות מעיניים מקצועיות ומעיניים אוהבות אסתטיקה וכמובן - מוגש לכם בהמון אהבה שיהיה חג שמח!

בועז בר

New member
החתולה שלך אוהבת ליזיאנטוס?

שמעתי בעבר מכמה לקוחות שהחתולים שלהם פשוט מתים על ליזיאנטוס ואוכלים אותו ישר מהזר... ברוכה הבאה לפורום
מהתמונות רואים שאת לומדת. יש קו, יש צורה, וכמובן שצריך עוד ועוד ליטוש ופרקטיקה על היסודות הנלמדים. מספר הערות לסידור האובלי שבתמונה הראשונה: אני משער שהתחלת עם שני ענפי האורך ואח"כ שניים לרוחב. נסי להתחיל עם שלושה ענפי אורך לכל צד: מרכזי ושניים מדורגים לצדדיו, ואת ענפי הרוחב אל תהססי לקצר עוד יותר, כדי לקבל מראה אובלי מלא ולא מעין סידור עגול עם שפיצים... הערה שניה בנוגע לצבעים: רצוי שהפרחים החיצוניים במסגרת יהיו הלבנים, והאדומים פנימיים יותר, כי האדום בולט הרבה יותר על רקע הלבן מאשר ההיפך. תוכלי לספר היכן את לומדת ומה נושאי הלימוד?

למעלה