מחשב נייד של חברת dell,לא עולה לי,ניסיתי כיבוי והדלקה מספר פעמים,הוצאת סוללה,לא עוזר צילמתי את הודעת השגיאה והמחשב,תודה לכולם ,רק בבקשה אם אפשר זירוז כי הילד לומד איתו ,שוב תודה לכל העוזרים
לצערך זה לא תהליך וקל ופשוט לתקן. בעקרון יש תקלה במערכת הקבצים של מערכהת ההפעלה win10 וצריך לתקן אותה. יש כמה שיטות. השיטה הראשונה היא התקנה מחדש של מערכת הפעלה שלרוב תוביל למחיקת כל הנתונים לכן מציע לכם לנסות לגבות נתונים אם יש מחשב אחר וללכת לטכנאי... בכל מקרה - הנה קישור למספר שיטות לתיקון הבעיה: https://www.partitionwizard.com/disk-recovery/fix-error-code-0xc000000d.html
איתו קנית את המחשב אז ההנחיות הן: הפעל מחשב מחדש לחץ לסירוגין על מקש f8 ואז תוכל להיכנס ל Advanced Boot Options menu בעזרת כפתורי חיצים לחץ על Repair My Computer ואז enter יפתח לך חלון סביבית עבודה של תיקון windows בחר cאופציה הראשונה של System Recovery ומקש enter לחץ על default התחבר כ administrator לחץ על Dell Backup and Recovery ומשם תמשיך לפי ההוראות, בעקרון עליך לבחור נק שחזור. השאלה היא איזה נקודות שחזור יש. אם תלחץ על הנקודה הכי קדומה אתה תפרמט את המחשב שלך למצב שבו קנית את המחשב. זה יכריח אותך כאילו להתקין windows מחדש אבל במצב הזה אתה תאבד את כל המידע למשל קבצים שהבן כתב ב word ואת כל התוכנות שהיו מותקנות במחשב למשל כרום אופיס וכד'. כלומר תצטרך להתקין אותן מחדש. אם זה שווה לך - תנסה לעשות. אם לא - ההצעות שהיצעתי לך בתשובה הראשונה שלי (כלומר פנייה לטכנאי מחשבים) עדיין בתוקף  
תפעיל את המחשב רק ע"י כבל המתח. עם עליית המחשב וטרם קבלת הודעת השגיאה הוצא את התקע של הכבל וגרום לכיבוי מיידי של המחשב. את הפעולה יש לבצע לפחות 3 פעמים עד לקבלת תפריט המאפשר תיקון. עם קבלת התפריט בצע את המוסבר בסרטון משלב התיקון. לא הצלחת - העזר במישהו שמבין.
מציינת שאין לך boot. כלומר שיש (קרוב לודאי) תקלה פיזית בהרד דיסק. אני לא יודע איזה דגם מדויק המחשב הנייד שלך אבל ההמלצה היא לרכוש כונן קשיח חדש. רצוי ssd ולהתקין עליו מערכת הפעלה חדש וכו'. אולי ניתן להציל נתונים מהכונן הישן אבל תצטרך לשם כך מחשב נוסף רצוי נייח.
שוב יש לי מחשב נייד חברת dell latitude3330 אני רוצה להכניס usb עם מערכת הפעלה שאיני יודע גם איזה צריך מבולבל מכך,אבל הסבר יסודי ומעמיק ,איזה מערכת להתקין כלומר איזה וינדוס יכול לפי הנתונים של המחשב? וגם שאני מכניס usb המחשב לא קורא אותו ,אז אם אפשר תודה לכל העוזרים להסביר לי ביסודיות איזה מערכת הפעלה לשים ,ואת ההתקנה ביסודיות ,שוב תודה רבה