שלום רב ,משתף אותכם ,לעשות קצת כייף

daniel4949

New member
שלום רב ,משתף אותכם ,לעשות קצת כייף

קצת כייף לאמא המדהימה ,ולעשות אותה קצת יפה יותר ,אבל תמיד היא יפה -רואים זאת גם כיום .
מעל עין ימין יש סימן קטן -נפלה לפני כמה ימים בזמן שהתכופפה לחפש דברים שכנראה לא קיימים ,נפלה על הפנים ,בדיוק הייתי מתחת לבית והעובדת התקשרה אליי מבוהלת ,ובאתי והרמתי את מאמי שלי .

סרטון

אירילה

New member
איזו עבודה יפה של בן דניאל.

הלוואי כולם היו כמוך ומתייחסים ככה להורים אני ממש מצדיע לך , כל הכבוד!!!

ענתי44

New member
גם אני. חושבת כמו גרשון

כל הכבוד והרבה בריאות לך ולאמא

daniel4949

New member
תודה רבה לכם ,והמון בריאות לכולם :)

אני כולי תיקווה שלמרות שגם כרגע כבר המצב לא מי יודע מה ,שלפחות תשאר כך כמה שיותר זמן ,,אמן

daniel4949

New member
לפעמים ממש בא לי לברוח ולהעלם ,

אני כבר 51 ותקופה ארוכה חיי תקועים בגלל מורכבות של כמה נסיבות וגם עם האמא המדהימה ביניהם ,
לכן ללא בושה אשאל גם פה ,במידה ואתם מכירים מישהו /מישהי שיודעם ויכולים למכור את מה שאני ועוד אומן נהדר עושים ואולי אפשרות לשלישי /שלישית ,אז אשמח לשמוע על כך ,(היינו גם בזמנו סולנים בלהקת השגרירים המיתולוגית )סוף סוף אני גם כעת עובד על שיר מקורי באנגלית ,כשפעם אחרונה שהקלטתי משהו מקורי זה היה במסגרת איזה הרכב בשנת 84:)

בדה וויס גם לי וגם לעוש שני חברה כמה שנים מתחתי לא ממש נתנו צ'אנס שנה שעברה ,למרות שבין הבנים -אנחנו דיי אך אגדיר בעדינות "קוברים " את רובם ווקאלית ,אך זו תוכנית שכל האג'נדה היא לכיוון הצעירים ובידורית ,ולא באמת תמיד על איכות ,אלה יותר כמו כל ריאליטי -מה שמוכר לעולם הצעירים במיוחד ,וכמובן איפה ומי מי הם יוכלו לעשות הרבה כסף ולאורך כמה שיותר שנים ,,זו מציאות עצובה וכואבת ,,,
אז הנה קצת מאיתנו ,אם אתם מכירים מישהו /מישהי שיודעים למכור לשווק וכמובן עבור אחוזים ,אשמח

אחת

שתיים

שלוש

למעלה