שלום רב, נא להכיר Dejafoo

Status DejaFoo

New member
שלום רב, נא להכיר Dejafoo

שלום לכם, תרשו לי להתנצל על הפרסום הזול, אבל אנחנו בתחילת דרכינו וזקוקים לתמיכה, ואני מאמין שזה המקום המתאים. חבר ואני עוסקים במלכאת הקומיקס, אבל בוורסיה קצת שונה, מה שנקרא Web Comics. אמנם הגראפיקה היא ממחושבת, וקלה יותר יחסית ליצירה, אבל אנחנו מאמינים שאנחנו ארטיסטיים מספיק, והבדיחות לפחות טובות. הדמויות מבוססות על אנשים אמיתיים, כולם חברים שלנו ורב הסיטואציות הן מקרים אמיתיים שהוקצנו (קצת, או הרבה) כדי להצחיק יותר. הקומיקס מתעדכן פעם ביומיים, אז תרגישו חופשיים לחזור לבקר. יום נעים, ותודה על תשומת הלב.

chobity

New member
רעיון ממש יפה והדמויות חמודות ו...

הסיפורים מצחיקים! :) יפה מאוד!

gewitter

New member
ביקורת קטנה

נחמד, מעלה חיוך, מינימלי ואופטימי. אתם צריכים לחדד את ההומור שלכם קצת.

Status DejaFoo

New member
תודה על הביקורת, וגם על התגובות

האחרות. בקשר להומור הלא מחודד. יש לנו את הבעיה הזאת, ההומור שלנו הוא מאוד יחודי, יש קומיקסים שמאד מצחיקים אותנו ולא מצחיקים אחרים, ולהפך. גם את הקהל אפשר לחלק לאילו שממש אוהבים ואלו שלא מבינים. בכל זאת, אני מודה על הביקורות הטובות. אנחנו מנסים לקבץ קהל קוראים קבועים (שכרגע גודלו, ע"פ נתוני האגף לסתטיסטיקה, כ10 אנשים) עוד משהו קטן, אנחנו נמנעים לבקש בפירוש מטעמים אידיאולוגים, אבל הייתי רוצה להסב את תשומת לבכם לבאנר הצהוב הקטן בצד שמאל, הוא באנר ששולח את הקול שלכם לטובת הקומיקס שלנו למאגר של קומיקסים (שמדורגים ע"י הגולשים). אני כמובן איני מבקש להצביע אלא אם אתם באמת אוהבים את הקומיקס ובאמת רוצים להצביע, וזה כמובן יעזור לנו. אגב, אנחנו מתכננים לשנות קצת את העיצוב הפשטני של האתר בקרוב.

Scum Bunny

New member
הצעה קטנה

טרם ראיתי את הקומיקס, מסיבות שמייד יהיו ברורות, אבל כבר אני יכול להציע שיפור קטן: אם אתם רציניים בקשר לקומיקס שלכם ומתכננים להמשיך אותו בנאמנות, הרשמו כבר עכשיו ל-Keenspace. קין מספקים אירוח לקומיקסי רשת, ובניגוד לשרת שאתם נמצאים עליו עכשיו יכולים לעמוד בתנועה ערה של גולשים (ולא לחסום גישה לאתרכם לאחר שנכנסו אליו שלושה אנשים בו זמנית...). חוץ מזה הם מספקים את היתרון של פרסום הדדי וקשר לקהילה גדולה של אמני רשת, שזה תמיד טוב. ואם תרשמו עכשיו אולי תקבלו מקום תוך חודשיים או שמונה.

אמיר0

New member
ניסיתי להיכנס

אבל השרת שלכם לא רוצה לתת לי לראות את האתר. הוא אומר לי לשחות בתור ולקחת מספר
. אני מניח שזה סימן טוב בשבילכם. כמובן,זה אומר שעדיין לא ראיתי את הקומיקס שלכם - אני בטוח שיהיו לי הערות והשגות כלשהן, ואשמח לתת לכם אותן, ברגע שהאתר יעלה כמו שצריך. אתם בטוחים שאתם יכולים לעמוד בשלושה עדכונים בשבוע ולשמור על איכות? וכן, אני מבין שאתם רוצים קהל קבוע. גם אני רוצה קהל קבוע לwebcomic שלי, ואני חוזב שגם scum רוצה לשלו. אז תבקרו באתרים שלנו? דרך אגב, אני שוקל לחזור לעדכון שבועי, ברגע שמחלקת עלילה (אני) תנפיק לי המשך לסיפור. רעיונות, מתנות, מעריצות נוטפות ריר וכדומה יתקבלו בברכה.

אמיר0

New member
נחמד.

טוב, אז יש לנו עסק עם עוד Sprite Comic. עכשיו אני מבין איך אתם יכולים לעדכן הרבה ולשמור על רמה. לזכותכם אגיד שהציורים שלכם מלוטשים - אבל קצת מתחיל להימאס לראות חומר ממוחזר. האמת היא שאין לי יותר מידי הערות. ההומור שלכם נחמד, אבל בגדול לא לטעמי.

זנזוריה

New member
הלינק לא עובד

אולי כדאי שתכתבו את הלינק בכתובת שלו במקום בלינק הדינאמי הנוכחי. אני לא הצלחתי להכנס.

ailag

New member
כמו שאמרו..

העיצוב ממש טוב, הבדיחות לא ממש דיברו אליי. גם הרעיון (הדמויות המוזרות) ממש נחמד.

ננסק

New member
נחמד

ההומור בעייתי משהו, הרבה בדיחות נראות מאוד ממוקדות לסגנון מסויים שאני פשוט לא תופס. בדיחות אחרות, כגון זאת עם E3, צריכות שינוי קל בתכנון: במשבצת האחרונה אומרת אחת הדמויות לדמות שהתנהגה באהבליות שהיא אהבלית, וזה מיותר. היו מספיקות שם שלוש משבצות, או לדחוף את המשפט על E3 למשבצת האחרונה - זה הקטע, לא צריך להסביר אותו או להגיב עליו.

Status DejaFoo

New member
הסגנון הוא כזה שלא פועל דוקא עם

פאנץ' ליין, אנחנו גם מנסים להיות קרובים כמה שיותר למקרה האמיתי. בקשר לאתר, אנחנו שוקלים עכשיו לעבור למקום יותר גדול (וגם קצת פחות חינם).

ננסק

New member
מה הכוונה

"קרובים למקרה האמיתי"? ולגבי פאנץ'-ליין, אני באמת לא בטוח אם אפשר לעשות ווב-קומיק ארבעה-ריבועים מוצלח בלי פאנץ'. יש לך דוגמאות לסטריפים כאלו שקיימים כבר?

Status DejaFoo

New member
ברור שיש

הנה קומיקס ממש ממש טוב, אין פה שום פאנץ' ליין http://www.whiteninjacomics.com

ננסק

New member
הבנתי

זה פשוט לגמרי לא הסגנון שמצחיק אותי, אז אני אפסיק לדבר עכשיו.

ailag

New member
יש המון

תחפש בקינספוט/ספייס. מה שכן, הסיפורים האלה בד"כ מתחילים מקומיקס עם פאנץ' ליין והופכים להיות קומיקס עלילתי לגמרי. כלומר, לא עלילות של 4 ריבועים וגמרנו אלא סיפורים שממשיכים ביום שאחרי.

Status DejaFoo

New member
אנחנו חושבים יותר בכיוון של דומיין

אמיתי וכאלה. נראה כבר, הבעיה בקינספייס היא שאז האתר הוא לא שלנו ואנחנו לא ממש רוצים את זה, השליטה על החדשות וכאלה חשובים לנו. בקשר לעלילות הארוכות, יהיו לנו כאלה... אנחנו כבר עובדים אחד.

ailag

New member
היתרונות בקינספייס

- חינם - קהילה שיכולה להביא מבקרים מקריים - מתמקדים בוובקומיקס, כלומר יוכלו לספק כלים מתאימים לזה.

Status DejaFoo

New member
אז העניין הוא שאנחנו נהנים למדי

להכין לעצמינו את הכלים. אנחנו לא רוצים שמישהו אחר יעדכן לנו את האתר, אנחנו רוצים אתר משלנו, שהוא גמיש לצרכים שלנו.

למעלה