שלום רב, נפילה בגן

s a r i 11

New member
שלום רב, נפילה בגן

ביום חמישי האחרון בני בן ה-3 נפל על או מפינת כיסא בגן( ילד דחף אותו בגבו) והוא נחתך בצורה רצינית בזוית הפה. הפנו אותנו למיון להרדמה ותפרים,לפי סיכומו של הרופא בני אמור לשהות בבית במשך שבוע עד להוצאת התפרים. כמובן שלא הייתי שולחת אותו כי יש לו קושי באכילה וכאבים. השאלה שלי היא מה קורה במשך השבוע הזה מבחינת חופש המחלה. כידוע ביום ה-1 אנו לא זכאים לתשלום ולאחר מכן באחוזים מסוימים, היות ובני נמצא בבית איתי ואני מפסידה ימי עבודה, ואם אני אמורה לשאול את הגננת מהם זכויותו של הילד לגבי הביטוח ואם יש דבר כזה. די בורה בעניין זה ולא יודעת למי לפנות כי לפי המכה של בני אני רואה שזה לא יגמר בשבוע. מה קורה לגבי רשלנות? למרות שאני לא חושבת שהסייעת אשמה כי היא בעצמה הייתה מאוד היסטרית ולחוצה. ואבל היום כשהגעתי לגן לקחת את בני השני(תאומים באותו גן) הבנתי מה קרה בשעת הנפילה, שתי הסייעות מתעסקות עם ההורים בדיבורים והילדים מסתובבים קופצים דוחפים בשטח הגן מבלי השגחה.האם יש לי מה לעשות בנדון? תודה רבה וסליחה עם הבורות בנושא,רק רוצה לדעת אם אוכל לקבל את השבוע של המחלה במלואה. שרי

שלום רב, נפילה בגן

שלום רב, לגבי ימי המחלה שלך, אם אני לא טועה מהיום השלישי זה מלא ועד היום השלישי זה מדורג ככה שהרוב תקבלי. לגבי הביטוח, כמה שזה לא נעים, וזה ממש לא צריך להיות ככה!, לכל הילדים יש ביטוח תאונות אישיות, בקשי מהגננת את העתק הפוליסה, שם יש רכיב של פיצוי גם על אובדן ימי מחלה ו/או אשפוז, וגם למקרה שיש נזק לעתיד. ואם זה לא מספיק, תמיד אפשר לבחון, אם הייתה רשלנות מצד צוות הגן, ןאז אם יש זאת עילת תביעה נוספת ונפרדת. החלמה מהירה, כל טוב

למעלה