שלום רב עזרתכם הנדיבה בדחיפות

שלום רב עזרתכם הנדיבה בדחיפות

אני כבר יודעת הרבה דברים בפוטושופ היום קרה משהו נורא מוזר שאנלא מצליחה להסביר לעצמי איך הוא נגרם ואיך שולטים בו.. מה שקורה שזה ננחי ויש באובייקט צבע כחול, ואני דוגמת צבע ממקום אחר (או מהפלט עצמו) אחרי שאני צובעת את המקום אני שמה לב שהוא הפך להיות שילוב של שני הצבעים הצבע החדש והצבע הקודם ומתקבל שילוב, שזה נחמד אם זה מה שהייתי רוצה אני מעוניינת שרק הצבע החדש יספג במקום הישן, ולא ישתלב עימו. איך לעזאזל הגעתי למצב הזה? ואיך לעזאזל אני יוצאת ממנו? ניסיתי לאפס את סביבת העבודה אבל יכול להיות שעשיתי משהו אחר שפשוט גרם לזה. אשמח לקבל עזרה יש לי עבודה להגיש עוד יומיים ואני חייבת לפתור את זה אחרת אני אבודה. תודה לכולם על עזרתכם מראש ג'יניה

ארטיסטית אני רוצה להודות לך על משהו

א. מצאתי את הבעיה המוד היה לא נכון ב. רציתי להגיד לך שאת אחת האורטיסטיות הכי נפלאות שיצא לי לקרוא ג. לא ידעתי שאורטיסטיות יכולות לכתוב ולנהל פורום וזה אדיר! ד. אורטיסטית זה מילה דומה לארטיסטית מה שהופך את האוטיזים שלך ליותר מגניב ה. אוטיסטים זה גם כמו אתאיזים שזה כאילו מוסלימציונליות כזאת שזה פאסה אבל מגניב ו. ראיתי איך את מתלבשת וזה ממש ניינטיז משולב עם בראץ וזה קול (כאילו מגניב) ח. יש לי אווינס כמו שלך רק עם אבן. ז. זין אני ממשיכה לכתוב בפורום הזה ביום שבת ועושה חטא לאלוקים.

למעלה