שלום רב צריכה עזרה!!!

E I NB V 6

New member
שלום רב צריכה עזרה!!! ../images/Emo92.gif

אני תושבת ראשון חיילת משוחררת אני מחשפת עבודה הייתי שמחה לעבוד בשעות הצהבריים בעבודה במשרה חלקית כמו בגני ילדים כאלה גנים של פעוטות שבעודים עד ארבע או צהרונים כאלה לבוא ולהתמקד במשהו כמו למשל אני יודעת שיש נאשים שמגיעים לגנים רק בשביל לספר סיפורים באים לשעה בשביל סמן איכות או לנגן לילידם וכו' הייתי שמחה לדעת אם מחפשים כזאת עבודה בגני הילדים שבראשון אבל איני יודעת איך ואיפה לברר על כך..בנוסך או בלי קשר אשמח גם לחפש עבודת ביביסיטר אבל יש את השיטות הינשות של תליית מודעות שזה גרוע או חיפוש אנשים שבצרייכם וזה גם קשה אם תוכלו לעזור לי איכשהו ולחשוב על רעיון מקורי שיבויל אותי למה שאני מחפשת אשמח מאוד תודה מראש עינב

E I NB V 6

New member
סורי על הבלבול בכתיבה

כתבתי בלילה בחושך ומהר אז המילים התבלבלו..:)

היי עינב, לגבי העניין עם הגנים

בדר"כ מביאים מישהי עם ניסיון בתחום. ככה לפחות זה בגן שהבן שלי נמצא בו, יש לו 3 חוגים שבכל חוג מגיעה מישהי שעוסקת בתחום הזה לא מהיום. לגבי בייביסיטר - אני בחיים לא הייתי מתקשרת ככה סתם למישהי שתלתה שלט ברחוב , הכי טוב זה פשוט להודיע לכל מי שמסביבך שאת מעוניינת לעשות , שההורים שלך יפרסמו את העניין להורים שהם מכירים עם ילדים, שכנים שלך אולי צריכים או מכירים. בכל מקרה מאחלת לך המון הצלחה

חןשסק

New member
היי עינב

הדבר הכי פשוט שאת יכולה לעשות זה לפנות לחברת כוח אדם בראשון (אני אחפש לך היום כשאגיע הבייתה), ולתת להפ פרטים שלך ומה בערך את מחפשת...

E I NB V 6

New member
היי

רויטל וחן תודה לכן בקשר לתליית שלטים לא אמרתי שאני מכתוונת לעשות את זה כי ברור שזה גרוע ואני עושה ביביסיטר על שכן שלי כבר חצי שנה אבל זה רק מדיי פעם אמא שלו קוראת לי.. ובקשר לגנים אני יודעת שבן דוד שלי שגר בתל אביב הוא בן עשרים וארבע או חמש והוא מקריא סיפורים בגני ילדים לאל נסייון פשוט בא מקריא וזהו אולי בגנים אנטרופוספיים מיוחדים או משהו לא יודעת בכל מקרה אני אלך כשאחזור מהטיול שלי ליחידה להכוונת חיילים משוחררים ואבדוק את אופציות העבודה אז תץודה ו סופשבוע נהדר עיחנב

למעלה