שלום רב + קטע שהלחנתי

Der-Albert

New member
שלום רב + קטע שהלחנתי

שלום ילדים, פעם ראשונה שאני פה, חשבתי שאני יגיד שלום וישלח קטע מידי שכתבתי לפסנתר, אז הנה.

דניעל

New member
גדול! אבל למה ילדים?

עד איזה גיל אני עדיין נחשבת ילדה? מה קורה פה עם כל המלחינים שהגיעו לאחרונה? לא ביזבוז שהפרויקט עם סי היימן נתקע? הקטע מזכיר קצת באך מעורב במשהו. באיזו מסגרת כתבת אותו? (תרגיל בלימודים? בשביל הכיף? למטרה מסויימת?)

Der-Albert

New member
ילדים זה שמחה.

לא סתם, למען האמת זאת פשוט פתיחה א-לה אייזק הייס בתפקיד שף "Good morning children"... בכל מקרה. יצרתי אותו במסגרת "בשביל הכיף", הוא נטול מטרה, אם כי יום אחד אני מתכנן להרחיב אותו ולעשות ממנו סונאטה מלאה. נכון לעכשיו הקטע בנוי בצורה של אקספוזיציה של אלגרו סונאטה, כל מה שצריך עכשיו זה פיתוח ורפריזה, Easier said than done.

The Jone

New member
הקטע מאוד יפה.

הקשבתי לו כמה פעמים ובחלקים מסויימים ממש רואים השפעה באכית(באך). אשמח לשמוע עוד קטעים שלך עם כתבת ואת הסונטה כולה אם תיווצר מהקטע בסופו של דבר..

Der-Albert

New member
אכן יש עוד מספר קטעים

אבל זה הקטע העדכני ביותר, ואני מאמין שאף אחד מהקטעים שכתבתי לא מתקרב לרמתו, אני בכל מקרה יעלה פה עוד אחד אשר הוא גם בעל יומרות בארוקיות. הקטע הוא רונדו מיניאטורי אשר כל נושא בו אמור להיות ב"סגנון" אחר, אבל הוא פשוט נשמע כמו כתיבה חסרת מבנה וכוונות.

למעלה