שלום רב רציתי לדעת אם

*מור

New member
שלום רב רציתי לדעת אם

מישהו יכול להמליץ על מקום בו ניתן להשיג במחירים נוחים כלים סניטרים לאמבטיות. ודבר נוסף, היכן ניתן למצוא חדרי שינה קומפלט במחירים שלא נושקים ל20,000 ש"ח.

אתי@

New member
תשובות ../images/Emo82.gif

1. המחירים הכי נוחים שאני ראיתי, הם ב"מאיר המהיר" ברחוב קיבוץ גלויות בת"א. לא יודעת לגבי האיכות... 2. חדרי שינה - נסי ברחוב הרצל, יש שם דברים יפים במגוון מחירים.

אתי@

New member
חדרי שינה - נסו גם במרכז הישראלי

לריהוט בראשל"צ (ליד קניון הזהב). לא הייתי שם, אבל חברות שלי דיברו על חדרי שינה במחירים באזור 10,000 ש"ח.

הילית*

New member
חדר שינה

לפני כמה חודשים בדקנו את הנושא. היום עם המיתון מסתבר שישנה מוכנות רבה להורדת מחירים. אנחנו הצלחנו למצוא חדר שינה בפחות מ- 10000 באי די דיזיין בר"ג. כולל- מיטה, ארוניות וקומודה להתמקח זה שם המשחק כיום ובכלל !

לעשות סקר שוק מסודר ולהתווכח

היי מור ראשית לכי למקום גדול כמו אלוני, למשל (סתם דוגמא) וערכי לך רשימה כתובה של מה שאת צריכה ורוצה כולל שם דגם ומספר קטלוגי. כך תוכלי להשוות מחירים. ערכי בטבלה את כל הרשימה וכל מקום שאת מגיעה אליו תני את הטבלה הריקה ותבקשי הצעת מחיר בפקס. ראשית ברוב למי שמולך שאת רצינית. וזה יתרון. שנית תוכלי להשוות לא רק בין מחיר אסלה במקומות השונים אלא גם בטוטאל, שזה הכי חשוב. אם מדובר בכלים סניטרים לכל הבית אז תוסיפי גם כמויות של קרמיקה וריצוף. עדיף לקנות במקום אחד כי אז יש רק פעם אחת הובלה. וחוץ מזה על קניה גדולה יותר יש אינטרס לעשות הנחה ללקוח. בטבלה רישמי: מוצר, מספר קטלוגי, כמות, מחיר מחירון (שיכתבו לך, למה לא), הנחה, ובסוף בתחתית מה סה"כ. אל תשכחי להשאיר כמה שורות ריקות למקרה שתמצאי לך פריטים שיש רק במקום אחד. במצב היום כל היתרונות לצידך. בהצלחה. סיגל

למעלה