שלום רב ,רציתי לשמוע דעה דחוף

camera man2

New member
שלום רב ,רציתי לשמוע דעה דחוף

לפני כשלושה שבועות ,אולי קצת יותר ,אחד המקומות שהיה מגרד לי בגב הייתי מתגרד בפינה של ארון ,ולפי מה שמישהי אמרה לי ,היה לי בגב כזה כמו בלוטה עם לבן והמשכתי לגרד ,ואז הופיע הדבר הזה שבינתיים שינה גודל וצבע,הייתי אצל כירורג ,אצל אחיות מכבי במוקד מכבח ושוב לכירוג שהפעם הפנה אותי בהקדם לכירורג פלסטי ,במיקרה היה מישהו שביטל ,הוא ראה אותי וכתב,בהקדם להגיע למרפאת חוץ בבית חולים ורשם להוריד בניתוח דחוף ,רשם גם נראה נגע חריג.בינתיים יש לי עזרה שמחליפים לי תחבושת ,אך זה מתחיל להציק ולשרוף לי . היום אצל אחיות מכבי ,אחות נגעה מסבב לזה וציינה שזה אפילו יותר רחב מלמטה ,הכוונה מתחת לעור ,זה קשה גם .אני מצרף תמונה מלפני קרוב לשבועיים ותמונה מאתמול ,המונה מלפני כמעט שבועיים ,היא אחרי שרופא במוקד מכבי הרדים את האזור ופתח קצת בכדיי לראות אם יש מוגלה ,ולא היה .כרגע רופאה ממכבי -רופאה מינהלית מנסה למצוא לי תור כמה שיותר מוקדם באיכילוב ,באסף הרופא הצלחתי להשיג ל 27 לחודש למרפאות חוץ ,היא מנסה אולי למצוא לי משהו יותר מהיר.גם אוגמנטין שנתן לי כירורג ראשון לשבוע לא עזר.אשמח לשמוע דעה .תודה
אציין שאני בקרוב 56 ועושה חדר כושר מגיל 18

נגע

יש פה הרבה שאלות, האם נעקצת ממשהו, האם הייתה שם קרציה והאם יש תסמינים נוספים. לדעתי גם לא מדובר בנגע זהומי למרות שיתכן שמעט הזדהם. אני חושב שרופא עור או פלסטי צריך לראות ולשקול ביופסיה של הנגע .

camera man2

New member
שלום שבת שלום

אז הנגע המשיך קצת לגדול ואוגמנטין שבוע שלם בכדורים לא עשה לזה כלום .והתחיל להפריש. ממש ממש כתבתי ולחצתי על הקופה שלי ,כי היו 3 שבועות שהייתי ממקום למקום ,עד שהרופאה המינהלית בסניף שלי נכנסה לתמונה כי גם התחילו לפנות איליה מכל הכיוונים שפניתי ולחצתי והתרעתי . היא סדרה לי פגישה אצל רופא כירורג פלסטיקאי ברמה גבוהה ,שעובד עם מכבי גם .אבל עושה זאת יותר כעבודה /עזרה לקהילה והגעתי איליו ממש מיד .בהתחלה היה מדובר בכללי תור לינואר ,ובהחלט מרפאה מפוארת ואתה ישר מבין שעיקר פרנסתו זה עבודות שיפוץ פרטיות לאנשים עם כסף .אבל מיד אחרי שבדק אמר למזכירה שלו תכניסי אותו מיד למוקדמים , וביום שלישי ראה אותי ,ובחמישי בצהריים כבר עשו ניתוח והסירו זאת , חתך לא זהיר ,כי הנגע גדל קצת וצריכים כמובן להוריד יותר , החתך ממה שהבנתי הוא כ 10 סמי . כרגע אני עם תפרים פנימים וחיצונים .וכמובן לקחו לביופסיה . מה שכן הגב לא מעט במקוות שונים מגרד לי ואני מתגרד כמו שזה קרה אולי שהחמרתי משהו שהפתח וגרדתי כמו דב בפינה של הארון.לא יודע אם זה קשור לזה שב 4 שנים אחרונות אני הולך לקליניקרה ופעם ב כ חודשיים וחצי מוריד שיער בגב כתפיים .הנה תמונה אחרי הניתוחון.

camera man2

New member
שלום רב ,לגבי הניתוח ,החתך שנעשה לא קטן ,אבל...

רציתי לשאול על נושא נוסף לפני שאלך לרופא , בשבוע וחצי אחרון אני שם לב לכתמים אדומים למשל ביד כמו שצילמתי פה , בחלק הפנימי של היד
וקצת בירכיים למילה לפני החיבור למפשעה , ומנסה לחשוב ממה זה או מה אני עושה שונה . הדבר היחידי שעולה לי בראש , זה שבזמן האחרון התחלתי פעם ראשונה בחיים להתשמש במיקרופירין 75 , /שזה אספירין ,במינון נמוך ,כפעם ביום .האם זה יכול ליצור תגובה כזו ???????
מצרף תמונה של החתך וגם לגביי מה ששאלתי

camera man2

New member
שלום רב דחוף -קיבלתי ביופסיה ונאמר לי שיש לי alcl

היום קיבלתי את הביופסיה מהנגע שנותח ,
כנראה יש לי
ALCL
האם זה מסוכן ?
כבר מנסים לארגן לי להתחיל בדיקות ולאחר טיפול בהקדם ,אני מבין שזה קשור למשפחה של מחלות ממאירות

תודה

למעלה