שלום רב, שאלה בנוגע לבעית זכרון

Nice Guy

New member
שלום רב, שאלה בנוגע לבעית זכרון

שלום, אמא שלי סובלת מבעיות זכרון כבר כשנתיים וחצי והיא בסה"כ בת 58, היא בטיפול אצל רופא נוירולוג, והייתה אצל רופא זכרון אך ללא הועיל, הבעיות של הזכרון הן יחסית קטנות אך מציקות, היא עובדת ומנהלת משק בית דיי תקין. העניין הוא ששמעתי שיש אפשרות לזהות את הבעיה ע"י בדיקות MRI או שיש בדיקה נוספת של חלוקת הכימיה במוח? אם מישהו מכיר אשמח לשמוע פרטים. ובנוסף אני מחפש רופא מתחום הזכרון שאנשים ממליצים עליו/ה. תודה על העזרה Nice Guy

אירילה

New member
סליחה על האיחור בתשובה ,אבל ישנם

אנשים שעובדים מלבד היותם כאן בפורום. ישנה מרפאת זיכרון מצויינת בבית החולים איכילוב ,הבדיקות שם מקיפות ביותר עם מיטב הטכנולוגיה ובצידם המחיר היקר כ 1000 ש"ח. נדמה לי אם אינני טועה ששמו של האחראי הוא ד"ר גלעד. הוא אחד מהטובים בארץ ,נסה שם.

Nice Guy

New member
שלום לך, שמח שענית לי, האם הכוונה

לפנות באופן פרטי? או דרך קופה כלשהי? אשמח לקבל עוד פרטים אם את יכולה. ואגב, גם אני עובד, זה בסדר.

ידידים

New member
תל השומר

במרפאת הזיכרון בתל השומר המחיר למי שלא משיג התחייבות מקופות החולים 100.- ש"ח

אירילה

New member
זה נכון ,אבל באיכילוב הבדיקות יותר

מקיפות ויסודיות ,אבל זה באמת תלוי בכיס.

Nice Guy

New member
הכסף כאן הוא לא הנושא כלל,

אז אני צריך לפנות אל המרפאה או אל הרופא , באופן פרטי? מצטער שאני מנדנד, פשוט זה מאוד חשוב לי,

zvooloon

New member
שמו של הרופא פרופ' ניר גלעדי

הוא מנהל מעבדת הזכרון או יחידת הזכרון באיכילוב, נסה אולי דרך המרכזיה של בית החולים. אני יודעת גם שהוא מקבל בהרצליה מדיקל סנטר באופן פרטי, צריך לברר האם גם שם הוא מבצע את הבדיקות הללו או סתם מקבל חולים לשיחה.

ידידים

New member
תשובה

עברנו כבר מספר רופאים ומרפאות המופעים כאן בפורום. הבדיקות זהות, התשובות זהות, גם אין שינוי בטיפול. לא מדובר כאן בניתוח שיד המנתח מאוד חשובה למקרה. ההבדל הוא בטון הרופא ובהסבריו.

למעלה