שלום רב, שאלה בעניין פתיחת עסק קייטרינג קטן

lj101

New member
שלום רב, שאלה בעניין פתיחת עסק קייטרינג קטן

כמה שאלות,
מדובר ברעיון של קייטרינג קטן שכרגע ייתן מענה רק ללקוחות לימי שישי ושבת כמויות של 50-150 מנות (לא אוכל מזרחי), המנות הם צמחוני או בשרי ואפשרות של מעורב.
הבישול מתבצע ביום שישי ושבת אבל הבישול הוא די כשר בגלל המרכיבים אבל הקינוח ועוד תוספים הם חלביים.
שיטת החלוקה בופה עם שירות או מנות מוכנות...

כרגע הרעיון שלי הוא להפעיל את העסק מהבית, האם זה כדאי ?
האם צריך להביא אישורי ממשרד הבריאות וכו' ?
מה עוד צריך לעשות ?

תודה
 
אהממממ

כדאי, זו החלטה שלך

איך תמכור? זו הנקודה המרכזית- לאן יגיעו האנשים כדי לרכוש...

אישורי משרד הבריאות- אם אתה מבשל מביתך- שכח מזה, אין אישורים לבישול ביתי
 

Itzik RDVC

New member
תמצא מטבח מסחרי

כפי שנאמר כאן לפני, לא שמעתי על אישור של משרד הבריאות לבישול מהבית.
לכן מה שעושים עסקים מתחילים כמו שלך, הוא לשכור מטבח.
אתה יכול לנסות במסעדות שמתחילות לעבוד מאוחר, בגני אירועים ועוד.
האופציה היחידה שניתן מהבית עד כמה שנאי מבין, זה מטבח ייעודי.
זאות אומרת אם יש לך בית גדול מבפיק ותבנה מטבי מקצועי עם הרדה מהבית.... אבל זו כמובן השקעה ענקית כספית.
 

lj101

New member
תודה חברים, התחלתי לבדוק, אם כי...

באזור מגורי יש מעט מאוד מקומות שאותם אוכל להפעיל בשישי שבת בגלל ענייני כשרות וכו'...
אבל, זה הכיוון למצוא מקום שאפשר לעבוד ממנו.
 

eitanamit1

New member
אתה מתכוון גם לעשות ממש קניות גדולות מספקים?

להחזיק סחורה בכמות אצלך בבית/מחסן?
אם כן, אז גם כדאי לך לעשות הסכמים בעזרת איש מקצוע.
כמו שכתבתי פה בעבר אותי הייעוץ מעו"ד שי ורד די הציל בדיעבד עם ספקים שניסו לעשות לי הצגות..
 

lj101

New member
תודה, מדובר במשהו קטן שמבוסס על קנייה...

של מוצרים טריים לפי הזמנה...
 

chen1975

New member
אם צריך יעוץ עסקי, אשמח לעזור

באפשרותי לגייס עבורך הלוואה ללא ריבית או הלוואה בערבות המדינה.
כמו כן, אתה זכאי לייעוץ מסובסד מהמדינה לקידום ופתיחת העסק.
 
למעלה