שלום רב, שאלה בעניין פתיחת עסק קייטרינג קטן
כמה שאלות,
מדובר ברעיון של קייטרינג קטן שכרגע ייתן מענה רק ללקוחות לימי שישי ושבת כמויות של 50-150 מנות (לא אוכל מזרחי), המנות הם צמחוני או בשרי ואפשרות של מעורב.
הבישול מתבצע ביום שישי ושבת אבל הבישול הוא די כשר בגלל המרכיבים אבל הקינוח ועוד תוספים הם חלביים.
שיטת החלוקה בופה עם שירות או מנות מוכנות...
כרגע הרעיון שלי הוא להפעיל את העסק מהבית, האם זה כדאי ?
האם צריך להביא אישורי ממשרד הבריאות וכו' ?
מה עוד צריך לעשות ?
תודה
כמה שאלות,
מדובר ברעיון של קייטרינג קטן שכרגע ייתן מענה רק ללקוחות לימי שישי ושבת כמויות של 50-150 מנות (לא אוכל מזרחי), המנות הם צמחוני או בשרי ואפשרות של מעורב.
הבישול מתבצע ביום שישי ושבת אבל הבישול הוא די כשר בגלל המרכיבים אבל הקינוח ועוד תוספים הם חלביים.
שיטת החלוקה בופה עם שירות או מנות מוכנות...
כרגע הרעיון שלי הוא להפעיל את העסק מהבית, האם זה כדאי ?
האם צריך להביא אישורי ממשרד הבריאות וכו' ?
מה עוד צריך לעשות ?
תודה