שלום רב שאלה לי!

nora האחת

New member
שלום רב שאלה לי!

הינני כבת 44. סובלת מתת פעילות בלוטת התריס. לוקחת כל יום כדור של 100 מיליגרם של אלטרוקסין. הבעיה שלי היא התנפחות הגוף בגלל בלוטת התריס למרות התרופה שאני לוקחת כל יום. (במיוחד באיזורי הבטן). שאלתי היא מה ניתן עוד לעשות בעניין בלטולת התריס בכדי שלא אתנפח ואראה כאילו השמנתי.אני לא אוכלת יותר מידי, אני ממש בדכאון מזה. כרגע אני גם לוקחת FEM-CAL-PLUS שתי טבליות ליום, שזה מכיל: SARVINGS PER CONTAUJER 83 VITAMIN D - 400 IU - במה זה עוזר<? CALCIUM - 1000 MG -במה זה עוזר? MAGNEGIUM - 400 MG - למה זה עוזר? MANGANESE - 20 MG - במה זה עוזר? BORON - 2 MG - מה ויטמין זה? SILCA - 10 MG - ומה ויטמין זה? קיבלתי המלצה לקחת ויטמנים אלו, אפשר לקבל הסבר על ויטמנים אלו בבקשה? אודה מאוד מאוד על תשובה.

בלוטת התריס

עם השנים קשה יותר לשמור על המשקל ואם את מאוזנת הורמונלית עם הטיפול באלטרוקסין יהיה קשה לשנות ההשמנה בשינוי טיפול התכשיר שאת לוקחת מיועד בעיקר לגיל המעבר, לשמירת צפיפות העצם והוא מכיל סידן וויטמין D לשמירת העצם שאר המרכיבים הם יסודות קורט ולא ויטמינים והחשיבות שלהם לא מספיק מוכחת

nora האחת

New member
אני מודה לך, האם יש איזו המלצה...

לויטמינים שאוכל לקחת על מנת לאזן את בלוטת התריס? מה באמת אפשר לעשות על מנת לא להיראות מנופחת ושמנה. בבקשה המלצה ברשותך. אני מודה לך על זמנך,אני מאחלת לך יום נעים.

בלוטת התריס

הטיפול היחידי בפעילות לא תקינה של בליוטת התריס הוא טיפול רפואי בתת פעילות של הבלוטה יש תופעה של השמנה ותפיחות פני לאנדוקרינולוג לאיזון

למעלה