שלום רב, שאלה קטנה ומעניינת...

massage4you

New member
שלום רב, שאלה קטנה ומעניינת...

אוקי חברים, אני עוסק זמן רב בעיסויים....אם נדייק טנטרה אירוטיים. העניין הוא בעניין הזעה בטיפול, בעיקרון אני לא אוהב לעבוד עם מזגן והעניין שבעיסוי מסוג זה הזעה מתחילה להיות מאוד מעיקה לפעמים, הבעיה היא לא הריח כי אין, אני בדילמה. לרוב יש בעיה בהפעלה של מיזוג המטופלות לא אוהבות מיזוג בזמן הטיפול וזה לא נוח וקר. הדילמה היא שלרוב המטופלות אין בעיה אבל לי יש בעיה בעניין ולא נוח לי כלכך, מה עושים ? חוץ ממגבת בצד. ליאור

0 אור 0

New member
אין לי עצות מיוחדות - אני רק יכולה להגיד

שמעסה שמטפטף עליך זיעה, זה ממש אבל ממש לא לעניין ולא נעים

meragesh

New member
פתרון פשוט

כוון את המזגן ל 27 מעלות במצב של ייבוש (בדכ מופיע עם טיפה כזו) במצב זה המזגן ייבש את החדר יותר מלקרר אותו ואז הזיעה תתייבש הרבה יותר מהר מצד אחד ולא יהיה קר מצד שני... חוויות נעימות.

עוז46

New member
לשאלה הקטנה

שאלה? למה מגבת בצד? למה לא תלויה ומשתלשלת על צווארך? כזאת קולית באורך הנכון, והצבעים פגז.? שער ארוך אסוף מאחור מנקז את רוב הזעה מהקרקפת לאחור, ביחוד אם משוח בקרם לשיער או שמן. ומגבת תלויה על הצוואר הזכרתי? הסרת בלוטות הזעה, כבר ראיתי כאלה, אבל מגבת על הצוואר גם יעל. מאוורר שמכוון למעלה,מגובה נמוך, כך שהרוח תנשוב רק אליך או מאוורר תקרה לימים החמים נוח לכולם. ומגבת תלויה על הצוואר? ונכון, אני עוצר . נושם. מנגב בהקפדה. ואז ממשיך.העיסוי מרגיש נכון ללא טיפטוף.

../images/Emo35.gif יופי של עיצות נתנו כאן...

ולמען האמת, מה זה משנה איזה סוג עיסוי זה? אם אתה המעסה, ולך לא נח ולא נעים, גם אם זה עיסוי שוודי, זה יעבור דרך המגע. אין ספק שאתה יודע שכאשר אתה מעניק מגע, אתה מעביר אנרגיות דרך המגע, המגע שאתה נותן הוא הbeing שלך באותו רגע, דאג שה-being יהיה בטוב... זה אומר כמו שעוז הציע : מגבת , מאוורר... אפשר גם לשחק עם המיזוג, לגרום לחדר להיות נעים לכל הצדדים, גם למטפל וגם למטופל.

vali9

New member
כולם נתנו לך עצות כיצד לטפל ב"בעיה" ....

הוב יקר לא אתן לך עצה ואפילו לא אחת כי אני לא רואה כאן בעיה ....... כמנחה טנטרית , אציין לפניך - נוזלי הגוף הם קסם אנושי (-: ואין כאן כלל בעיה . כאשר נמנעים ממאכלים שחורים כגון - שום , בצל , פטריות ובשר , הזיעה מאבדת מריחה החריף והופכת לנעימה מאד כך גם נוזלי הגוף האחרים
כאשר מתקיים מפגש טנטרי בין שניים , אין נותן ואין מקבל - יש עבודה משותפת של שניים , שניהם מזיעים , אחד מעבודת העיסוי והשני מהנשימות והעלאת האנרגיה , הזיעה מאבדת ממשמעותה בעזרת שמנים ריחניים ובריאים . סוג העיסוי האירוטי שאתה מעביר איננו טנטרה , הוא עיסוי אירוטי שמתבצע על מיטת טיפולים כאשר המקבל אינו שותף לחוויה באופן אקטיבי לכן רק אתה הוא ה"סובל" מהזיעה ....(-: לאהוב את הגוף ואת נוזלי הגוף - בעבודת מודעות עמוקה ניתן להבין את חשיבותם האנרגטית . כמו שאמרו כאן , אתה יכול להפעיל מאוורר שהוא אגב מרוקן אנרגטית את זה שהוא מכוון עליו - מזגן בטמפרטורה של 23 מעלות יעיל יותר בתנאי שלא יהיה מול או על האדם באופן ישיר . בילוי נעים
ואלי.

0 אור 0

New member
את כנראה מחמי המזג ../images/Emo3.gif

אם אני שוכבת בהרפיה מוחלטת לקבלת עיסוי, עם מזגן ב 23 מעלות, אני הופכת לגוש קרח
, אפילו בלי מזגן, בעיסוי רגיל אני צריכה את הכיסוי יותר מטעמי שמירת חום מאשר צניעות אז נכון שמצחיק לכתוב דברים כאלה בצהרי יום קיץ כשכולנו נמסים
מהחום, אבל לפעמים גם עובדה זה פאקט.

עוז46

New member
ואם בעיסוי בכלל

אז היום, בצהרים, ואצלנו עוד יותר דרומה מב"ש, "קצת חמים" המטופלת המכוסה בפיקה עבה ביקשה להפסיק את הקור הזה, והחימום עבד את יתרת הטיפול. ואני מצפה לכך מרוב המטופלות.בסיגנון בו אני עובד.

massage4you

New member
היי, ואלי, בעיסויים רגילים כמעט ואין...

לי את הבעיה, כי הטיפול עובר בצורה די נינוחה. כן, אחרי טיפול שכזה אני יוצא סחוט, עייף... ההתמקדות שלי, ובאמת שלא המטרה היא אני אלא לתת את המקסימום למקבלת הטיפול, שמתי לב שההתעסקות במיזוג אוויר והפעלתו גורמות לאי נינוחות וכן הבעיה שרובן לא אוהבות מזגן בזמן הטיפול. חיזקת אותי בזה שהדבר הוא טבעי, כן בד"כ אני מקפיד שההזעה לא תהיה מלווה בריחות בגלל תזונה "בעייתית" וכמובן טיפול במקומות הגורמים לריח בגלל ההזעה. תודה

למעלה