שלום רב. שתי שאלות בנוגע ל-Z22

שלום רב. שתי שאלות בנוגע ל-Z22

תודה מראש על העזרה והתמיכה 1. האם יש לו מילון אנגלי-אנגלי ואנגלי-עברי, ואם כן, מאיפה אני מוריד? הרצתי חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו חינמי. יש כזה בכלל? 2. בספריית התמיכה באתר PALM.COM ראיתי שיש עדכוני ויסטה, גם למכשיר ה-Z22. רציתי להבין מה הכוונה - האם שדרוג למערכת ההפעלה של המכשיר? או שמדובר בעדכונים למכשיר כדי ש"ידבר" טוב יותר מול ויסטה? זה הלינק http://kb.palm.com/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE?New,Kb=EUPalmSupport,TS=PalmEU_UK,Case=Obj(10995) אולי תוכלו להבין מכאן מה זה אומר. ושאלת בונוס למי שהתמיד והגיע עד לכאן: האם ישנה תוכנת הפעלה אחרת ל-Z22 מעבר לזו שמסופקת עם המכשיר? אולי משהו של מייקרוסופט? שוב, תודה על העזרה ושבת שלום!

Ariyeh1

New member
מילון חינם אין

אם יש לך עברית של טופ/פארגון תוכל לרכוש מילון דרכם. ישנו גם המילון של הראל/אקסל אותו תוכל לרכוש בטלפון 03-7681500 לגבי המאמר אעביר יותר מאוחר תרגום שלו (כשאהייה בבית) אין תוכנת הפעלה אחרת ל-Z22 מלבד זו שהוא מגיחע איתה ולא ניתן להחליף אותה בוודאי לא בזו של מיקרוסופט (מי בכלל רוצה
)

וואו. המון תודה על העזרה המפורטת. ותהיה נוספת

הפאלם שלי (Z22) מותקן על הלפ טופ שלי, שעובד עם ויסטה. ועובד בסדר. מדוע אני צריך להוריד את העדכון?

AYELET1

New member
אינך צריך. כתוב שהפאלם דסקטופ יסנכרן PIM

עם ויסטה. בכלל, העדכוןן בגרסת בטא עדיין. זה רק למי שאוהב לנסות בטא. וטוב לדעת שזה ישנו!

AYELET1

New member
ולמי שכמובן צריך תאימות לתוכנות צד ג' מסויימו

ומעוניין ב-quick install

למעלה