שלום רב- תאונת דרכים...

שלום רב- תאונת דרכים...

לפני שנתיים וחצי עברתי תאונת דרכים עם בני שהיה בן שנה - היום בן שלוש וחצי. נפגעתי בגב ובצוואר ובני לא נפגע תודה לאל. פונינו לבית חולים, נשלחתי לעשות פיזו במשך תקופה וגם פניתי לשיאצו וכירו דרך הקופה במשך חצי שנה נוספים. עורך הדין שלקחתי הוציא מהביטוח 10 אלף עלי ולי הסכום נראה זעום. אבל הוא טוען שהביטוח הציעו לו אלף חמש מאות והוא ניסה מעל ומעבר. מה דעתך??? היום יש לי כאבים אבל אני לא מוגבלת ולכן הוא טוען שאם אין לי נכות אני צריכה להגיד תודה ולשתוק. האם הסכום הגיוני לאור העובדה שאני כואבת בשקט ללא נכות... המון תודה מראש מירב

תאונת דרכים

המלצתי היא ללכת לאורטופד מומחה שייעץ לך האם לדעתו נותרה לך נכות אורטופדית או לא. אם אין לך נכות ולא הפסדת עבודה בעבר הסכום סביר. בכל מקרה אחר כדאי להמשיך להלחם בבית המשפט.

ליכטמן

New member
האם אפשר לתבוע שוב את חברת הביטוח

מירב שלום, אם קבלת 10000 ש"ח, חתמת גם על כתב וויתור לטובת חברת הביטוח , כך שאין אפשרות לפתוח שוב את תיק התביעה גם אם את חושבת שקופחת ואין מה ללכת לעורך דין אחר. יש מקרים חריגים במיוחד שאפשר לתבוע שוב, ולא נראה לי שאת מתקרבת אפילו למקרים אלה

הצעת פשרה מחברת הביטוח

שלום רב, כל עוד לא חתמת שאת מסכימה לסכום, את חופשיה להסכים/לסרב/להחליף עורך דין וכל מה שתרצי - השאלה אם בשלב זה כדאי. יש הרבה מקרים שבהם למרות שיש כאבים אין נכות, וצריך לחיות עם זה, עצוב אבל קורה, ואז כל סכום שיוצע לך לא ישמע לך הגיוני כי הוא מתייחס למצב של אין נכות. הכי טוב באמת לוודא שאין נכות, ואז להחליט אם הסכום מתאים לך. בברכה,

למעלה