שלום רב ../images/Emo13.gif
היי, אני דור לוי, ובאמת מלב אוהב רציתי לשתף אתכם במה שעובר לי בראש, שנראה לי נוגע לכל מי שקורא פה באתר ובכלל כל מי שיש לו קשר לעם שלנו.. למי שיש כח לקרוא אני אשמח אם תקראו כי אני צריך לשתף... ואם תגיבו זה בכלל יהיה מחזק מאד.. אז כמו שכבר כתבתי, קוראים לי דור ואני בן 20.. תסלחו לי אם יהיו קצת שגיאות .. זה כי אני מאוד מתרגש לכתוב פה.. אז הכל נכתב במהירות הבזק..
מאיפה להתחיל..חח.. אממ... קודם כל אני אתחיל בשבחים על הנשמה היקרה שבשבילה כל הפורום הזה קיים, להודות לה, שבימים קשים, האומץ שלה והשמחת חיים שלה, והעמידה נגד החיים שרוצים להפיל, ולשם מקלות בגלגלים, אף פעם לא נשברת ולא מתיאשת, תמיד ממשיכה הלאה, תודה רבה, לפעמים אדם לא יודע, אבל במעשה שלו הוא מחזיק ומחיה עולמות שלמים, מילה אחת יכולה לחולל ניסים ממש ולהחיות מתים, החיוך של דנה, חיוך תמים ומלא אהבה, התמימות הזאת, זה דבר שלא פגשתי בשום מקום.. אני רוצה שוב להודות לך דנה על שאת שורדת בחיים ולא נשברת.. תחזיקי חזק יש מי שצריך אותך בעולם.. תראו.. אני גדלתי בבית שבו רוב היום הייתי לבד עם עצמי, בבית הספר שבו למדתי לא היו לי חברים כ"כ כי כולם התעניינו או בכדור רגל, או בלריב מכות, או קיללו ודיברו לא יפה, אז תמיד העדפתי להיות בצד ולא מצאתי עם מי להתחבר, הייתי ילד מאד עדין וגם היום אני בחור מאד עדין
בכל אופן, לא רק שלא התחברתי, גם היו כאלה שבגלל ה"מוזרות" שלי, גם דחו אותי וקראו לי בשמות גנאי, שאולי פה זה לא ישמע גנאי חח אבל במקומות האלה זה היה גנאי, ולא הייתי מתיחס, אבל זה דבר שנשאר, ועם הזמן זה חלחל וחשבתי שאולי אני באמת מה שאומרים, קישרתי כמוהם בין עדינות למשיכה מינית, לא שיתפתי אף אחד כי לא היה מי שרוצה לשמוע, איך אני יודע ? כי לא שאלו.......
בכח אופן. כשגדלתי והגעתי לתיכון פגשתי אנשים מכל מיני סוגים .. והיו כאלה שנראו לי כמוני, אבל הם כבר הצהירו על עצמם בגלוי שהם הומואים או לחילופין לסביות, וזה מצד אחד חיזק אותי מצד אחד גרם לי לשאול על עצמי שאלות, וביום מן הימים אחת מהבנות בשכבה שלי באה אלי וסיפרה לי על מישהו שאין לו בעיה לדבר איתי, ואני לא רציתי, אבל היא התעקשה, ונפגשנו, הוא דיבר איתי על זה שאני לא צריך להתבייש, ושהוא בדרגה גבוהה שהוא כבר רואה שני גברים מתנשקים וזה אפילו לא מפריע לו.. וכו' .. אז אני , שאני מאוד מאוד ביישן, לא הגבתי, אבל כמובן שזה השפעי עלי .. ועזבתי את חברה שלי שהיתה לי באותו זמן... (זה היה בחופש הגדול) והתחלתי ללכת לקבוצות "תמיכה" שבהם מדברים ב"פתיחות" על הנושא הזה, וכל אחד הביע את דעתו וכו.. את האמת, אני אגיד לכם, הסיבה היחידה שהיתי הולך ונפגש , זה היה כי קיבלו אותי במה זנקרא "זרועות פתוחות" ובחיוך, לא היו לי שום כוונות, רק נמשכתי לאהבה הזאת שהקרינו לי.. ועשיתי בעקבות זה גם מה שעשיתי, וכשהמשיכו השנים, גם התחלתי ממש להתנהג כמו אשה, ועשיתי כל מיני מעשים שנשים עושות, כדי למצוא חן על הגברים, כי באמת האמנתי שאישה זה הדבר העדין היחיד ואם אני עדין אז בודאי אני אישה, והחלטתי לעשות "שיפוצים" בעצמי כדי שה"אני" שלי יתאים עם העולם, שיפסיקו להעיר לי, ויפסיקו להקניט ולבקר, טלהיפך, ככל שהמשכתי עם זה ככה יותר הציקו לי, וזה הגיע לירוקות וממש סכנת חיים. יום אחד הגעתי למצב נפשי מאוד מאוד קשה, ואתם יודעים מה עשיתי? התחלתי לבכות.. עברה לי מחשבה בראש, שלא משנה מה אני אצטרך לעשות, גם אם זה ללכת להתחבר עם אבא שלי, שהוא איש דתי, ולבקש ממנו תשומת לב, אני אעשה את זה. מאותו יום, החיים שלי פשוט התהפכו מקצה לקצה. קודם כל עוד באותו הערב שבכיתי, הלכתי לישון אצל דודה שלי, שהיא מרפאת בתמציות באך , והיא עשתה לי שיחה, ואמרה לי שהעיניים שלי נראות ממש "מתות" ועשינו שיחה על הדברים הכי כמוסים שלא סיפרתי מעולם לאף אחד, והיא שאלה אותי, מה כ"כ טוב ב"להיות אשה" והתחלתי לפרט לה.. להיות חופשי להיות משוחרר וכו".. והיא אמרה לי למה שלא תנסה קודם להיות גבר, ואז אם לא תרצה תמיד אפשר לעשות מה שבא לך.. ולא יודע למה , הסכמתי לנסות, אני ממש מתרגש לכתוב את זה ממש רועדות לי הידיים אז תסלחו לי אם יש כל מיני שגיאות... מאותו רגע פתאום קמתי , הרגשתי יותר טוב, חייכתי .. פעם ראשונה מזה הרבה הרבה זמן, ובהדרגה התחלתי להשתנות ולהתקרב יותר לעצמי, הסתפרתי, והחלטתי ללכת לצבא (משהו שעד אז תמיד סלדתי ממנו) ממש "שיחקתי אותה" גבר ותמיד עברה לי בראש מחשבה "איך אני עובד על כולם" מה שקרה שבצבא נפגשתי עם אנשים לא כ"כ נחמדים, שגם שם התחלתי להדרדר נפשית, עד שיום אחד אני מדבר עם אמא שלי בטלפון והיא אומרת לי "למה שלא תלך לבית כנסת, ?" אני כזה אומר לעצמי "אמא?! את שומעת מה את אומרת?!" הרי אף פעם לא הצעת לי דבר כזה מה קרה פתאום? ..הבנתי שיש משהו מכוון מלמעלה.. באמת הלכתי.. ואני אומר לכם.. בחיים שלי לא הרגשתי ככה.. התיישבתי בכיסא, (הייתי מאוד נבוך והרגשתי לא שייך) ופתחתי "סידור" ברגע שפתחתי את הפה וקראתי מה שיש שם.. הלב שלי נפתח והתמלאתי באור.. שאתם לא מתארים לעצמכם... מאותו יום החלטתי שאני לא מפסיק.. באמת לאט לאט התחזקתי.. ולא שיתפתי אף אחד במה שעבר עלי.. וכו' .. התחלתי להתחבר עם אנשים שלומדים תורה והיינו עושים יחד שיעורים... היום אני לומד בישיבה, כן כן.. אני .. עם כל מה שעשיתי... תשאלו איך? רק הוא למעלה יודע... אז מה פתאום אני נכנס לפורום של אישה שהיתה פעם גבר ולכאורה זה נגד הדת לעשות מה שאני עושה... אני אגיד לכם דבר שאולי יפתיע פה את כולם.... "ואהבת לרעך כמוך" זה כלל גדול בתורה. בתורה.. הדבר הראשון, זה להיות בן אדם, אחרי זה נדון על מה אתה מאמין ומה אני מאמין, אבל קודם כל זה לכבד אחד את השני, ואני רוצה להגיד לכם שאני אוהב פה כל אחד ואחד, איך שהוא ואין לי שום טענה כלפי אף אחד, להיפך אני מעריך פה את כולם, אז מה בעצם המטרה שלי? אני אגיד בסוף ההודעה, בישיבה למדתי שיש עוד המון אנשים עדיני נפש כמוני ושאני ממש לא לבד, ולהיפך\ יהודי הוא עדין נפש "גבר" זה ראשי תיבות של "גומלי חסדים" "ביישנים" ו-"רחמנים" אהה.. זה בדיוק אני ... מעניין.. למה לא גילו לי את זה לפני.. טוב מפה לשם... פגשתי ברב.. שהוא פשוט הציל את חיי... סיפרתי לו כככ-ל מה שעבר עלי... אתם מאמינים? ר-ב? ישמע דברים כאלה?.. כן כן.. מסתבר שהרב האמיתי .. (לא רב מזוייף.. כמו אלה שאנחנו רואים בעיתון.. אונסים וגונבים וכו,..) הוא אמור להיות רגיש ושומע ומאזין...(ממש כמו פסיכולוג רק בלי כסף) ..הרב שמע אותי באהבה וממש גרם לי להרגיש שהוא איתי ומבין ומזדהה.. ופעם אחת הוא לא אמר ביקורת או משהו כזה.. רק שמע.. והקשיב.. אני באמת אוהב אתכם.. לכן אני כותב הכל... אני רוצה שתדעו משהו שלמדתי בישיבה... שום דבר ב-ע-ו-ל-ם לא ירחיק אותי מבורא עולם... לא איזה "רב" לבוש שחור לבן שמקלל אותי... ולא איזו אישה שלא נראה לה.. ואפילו לא המשפחה או החברים... אני יהודי? נולדתי לעם שמחובר עם ה' כל רגע.. ואם הקדוש ברוך הוא מחיה אותי? סימן שיש לי יעוד ותפקיד בעולם.. והוא לא שונא אותי ולא כועס עלי ושם שטויות.. אתם יודעים מי מכניס לנו את המחשבות האלה לראש? נחשו... זה מתחיל בש.. נגמר ב"ן" ובאמצע יש ט... תדעו לכם.. שלפעמים ההרגשה הזאת שאם אני אעשה כך או אם אני אעשה כך זה יהיה טוב בשבלי .. אנחנו ממש ממש ממש לא יודעים מה טוב בשבילנו.. מסתבר שכל החיים שלנו אנחנו חיים עם הש.ט.ן בעצמו והוא מכניס לנו את כל הבעיות לחיים... אם הייתם ידעים איך אני ועוד חברים שלי מדברים עליכם.. ועל דנה בישיבה.. כמה דברים טובים אני מוצא בדנה.. שהיא מאוד מחוברת עם אלקים.. מדברת איתו מודה לו...מספרת שהוא איתה... ובאמת דנה היא לא אדם רע, והיא עושה הכל בתמימות ולא כדי לפגוע בפלוני או אחר אבל...
היי, אני דור לוי, ובאמת מלב אוהב רציתי לשתף אתכם במה שעובר לי בראש, שנראה לי נוגע לכל מי שקורא פה באתר ובכלל כל מי שיש לו קשר לעם שלנו.. למי שיש כח לקרוא אני אשמח אם תקראו כי אני צריך לשתף... ואם תגיבו זה בכלל יהיה מחזק מאד.. אז כמו שכבר כתבתי, קוראים לי דור ואני בן 20.. תסלחו לי אם יהיו קצת שגיאות .. זה כי אני מאוד מתרגש לכתוב פה.. אז הכל נכתב במהירות הבזק..