שלום רב,

piggy

New member
שלום רב,../images/Emo4.gif

אני חדשה בפורום זה ויש לי שאלה באזור מגורי אני שומעת תמיד באמצע הלילה כלבים
נובחים וזה נשמע כאילו הם בוכים אני לא יודעת מה לעשות בנידון למי לפנות ..??.??.
תודה ויום נפלא
פיגי
.

פיתגורס

New member
עלייך לעשות כך!

דבר ראשון, כל הכבוד לך שאת ערנית למה שקורה בלילה מבחינת בעלי החיים. דבר שני, עלייך ליצור קשר מהר ככל האפשר עם אגודות שפועלות לזכויות בעלי החיים כמו "צער בעלי חיים" ועוד כמה. הנה הטלפון של צער בעלי חיים (בת"א) ואם את גרה באיזור אחר תגידי לי ואני יגיד לך את המספר שלהם באותו איזור: 03-6827621. עלייך להתקשר אליהם ולהגיד להם שאת שומעת נביחות ויללות של כלבים וזה נשמע לך כמו בכי. הם (בד"כ) אמורים לבוא אלייך ותראי להם איפה זה. זה הכל. הם יקחו את הכלבים (אם הם זקוקים להגנה) לכלביה שם הם יטפלו בהם ווטרינר יבדוק אותם. בהצלחה, וכל הכבוד. עוד שאלות פנו אליי.

vegan

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

piggy

New member
שוב אני../images/Emo107.gif

אני גרה באזור השרון ולא בת"א אני פשוט מתעוררת מהנביחות שלהם אני לא ממש יודעת איפה זה אני פשוט שומעת את זה בכל אופן כל האירגונים שיש כאן לצען בעלי חיים לא ממש עושים את העבודה שלהם !!!
תודה פיגי
אגב אני לא יודעת אם מישהו זוכר את התוכנית של אמנון לוי על הכלבים האלו שמשתמשים בהם לקרבות אז בקיצור זה מה שנראה ילדים עושים או מנסים לעשות בלילה כאן כי אני שומעת יחד אם זאת גם צרחות של חתולות וזה ממש מפחיד !!!

פיתגורס

New member
תקשיבי רגע חביבתי...

תרימי עכשיו את השופורפרת של הטלפון, ותחייגי: 03-6241776 (לתנו לחיות לחיות) ותגידי להם כך: "שלום, רציתי לדווח על מקרה שקורה כבר *** זמן. אני קמה בלילה בערך בשעה **** ושומעת יללות ובכי של כלבים. אני יודעת/לא יודעת מי מתעלל בהם. הייתי רוצה שתבואו לבדוק את העניין." ואז הם או יפנו אותך לסניף שהכי קרוב אלייך או ישלחו נציג או מישהו מהאגודה לבדוק מה קורה. הבנת??

למעלה