שלום רב

שלום רב ../images/Emo9.gif

היי! נעים מאוד! אני נועם פורר ואני המנהל החדש שלכם.
פורום זה ידון, מטבע הדברים, בכל עניין העוסק בסדרה "הבית הלבן" המשודרת בערבי שני בערוץ 2. "כל עניין העוסק בסדרה" לאו דווקא אומר שנעסוק רק בספוילרים כאלו ואחרים לתוכנית או בהודעות הערצה לג'וש ליימן (בראדלי וויטפורד הנפלא) - אלא גם בעניינים חוקתיים ואקטואליים הקשורים בפוליטיקה האמריקנית והבינלאומית, עדכונים כלליים בנוגע לבית הלבן (האמיתי. זה שיושב בוושינגטון די.סי ולא באולפי וורנר בלוס אנג'לס!), זאת במקביל לעיסוק אובססיבי בסדרה עצמה. עכשיו, אחרי שהפחדתי אתכם, אני אציג את עצמי: שמי הוא נועם, אני בן 18 מראשון-לציון ואני חובב ענק של הפוליטיקה האמריקנית ושל הסדרה "הבית הלבן". הפרק האהוב עליי בסדרה הוא, איך לא, הפרק שסגר את העונה הראשונה. מדובר כמובן בפרק שבו הנשיא בארטלרט נורה ביציאה מכנס בבית העירייה, בעוד טייס חיל האויר נוחת נחיתת חירום בעיראק. אחד הפרקים המעניינים והמותחים שהיו לסדרה המעולה.
זה הזמן שתציגו את עצמכם! מי אתם? מה הפרק האהוב עליכם בסדרה?
... והכי חשוב: תהנו מהשהות בפורום!

trilliane

Well-known member
מנהל
אני אוהבת במיוחד את ITSOTGM

כלומר, דווקא את ההמשך לפרק שציינת, הפרק הכפול שפותח את העונה השניה, שמכיל את הפלשבקים לנצחון של ג'ד בבחירות למפלגה תוך איסוף הנבחרת המנצחת.
עוד פרק אהוב במיוחד הוא פרק הסיום של העונה השניה - פרק שבכיתי לכל אורכו... בהתחלה ובאמצע כי הוא היה עצוב עד דמעות, ובסוף כי הוא היה פשוט מרגש עד אקסטטי. מאז ועד היום, Brothers in arms לא נשמע אותו הדבר.

אני חציש

האמת, אני מעדיפה שלא לצפות בשידור "הבית הלבן" בערוץ 2 (או בכל תכנית אחרת שם, אם כבר העלנו את זה), כי אין לי עצבים לפרסומות. זה קוטע את הרצף העלילתי מבחינתי ולכן אני מעדיפה לחכות לדי.וי.די או לראות בערוצים אחרים. פרק סיום העונה השניה באמת היה נורא מרגש, השיר הזה באמת היה קורע לב בהקשר שבו הם שמו אותו. הפרק האהוב עלי הוא פרק מתוך העונה הראשונה בשם "ניווט שמימי": זה הפרק שבו ג'וש יושב ומתראיין מול סטודנטים, ומספר להם מהו "יום טיפוסי" בבית הלבן, וכך הוא מספר סיפור שהחל לפני 36 שעות, כשבמקביל טובי וסאם נוסעים לעיירה קטנה כדי להוציא מהכלא את השופט מנדוזה. הסיפור בפרק הזה מאוד מהודק ומאוד מבדר.

מה שמזכיר לי כמובן את...

הפרק הידוע "יצחק וישמעאל". גם שם ישב גוש' (וישבו שאר אנשי הבית הלבן) וסיפרו לבני-הנוער מה-זה טרור ואיסלאם, איש איש ע"פ השקפותיו. אחד הפרקים החזקים שהיו, למרות שהוא לא חלק מהעלילה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הפרק היחיד ששודר בארץ ועוד לא ראיתי

אני לא צפיתי בסדרה מערוץ 3, כי לא הייתי מודעת לה בזמן אמת. לפני כשנתיים חברה השאילה לי קלטות של שלוש העונות הראשונות, ואז השתלמתי פערים. את עונה 4 ראיתי בערוץ 2, ואת 5 אני רואה עכשיו (ניסיתי לראות מדיסקים מהאינטרנט, ובלתי תרגום זה לא עלה יפה). את "יצחק וישמעאל" לא היה לה בהקלטה מערוץ 3, אלא בהקלטה שהוקלטה מערוץ זר בלי תרגום, והאיכות היתה איומה במיוחד. אז לא רק שלא היה לי תרגום, גם בקושי הצלחתי לשמוע מה הם אומרים... כיוון שהפרק שעממם אותי ולא היה דרוש לעלילה העונתית, ויתרתי עליו והחלטתי לצפות בו כשתהיה הזדמנות יותר נוחה. עונה 3 (ב-DVD) כבר הוזמנה מהאינטרנט ואמורה להיות בסניף הדואר ליד בית הורי... כשאני אחזור להורים בהמשך השבוע אני אלך לקחת אותה ואשלים את הפרק
. עונות 1 ו-2, מיותר לציין, כבר עומדות על המדף מזה זמן מה.

מה היתרון של להזמין מהאינטרנט?

הכוונה שלי היא שהעונה השלישית נמצאת גם בחנויות כעת, ולכן שאלתי היא האם זה יוצא יותר זול להזמין את זה מהאינטרנט?

trilliane

Well-known member
מנהל
המחיר כמובן! אחרת באמת למה להזמין?

בחנויות היא עולה 300 ש"ח, במיתוס מוכרים ב-254, וכיוון שהיה לי תלוש הנחה של 10 ש"ח, ובמחירים האלה כבר לא משלמים משלוח, זה יצא לי 244 ש"ח סה"כ. לא רע.

trilliane

Well-known member
מנהל
ניווט שמיימי פרק מצויין!

כשרציתי להכיר למישהו את הסדרה, החלטתי להראות לו את הפרק הזה. זה היה נוח כיוון שג'וש מציג לקהל את הדמויות ומספר להם על סדר היום בבית הלבן, אבל בניגוד לפרק הראשון (שפשוט לא התחשק לי לצפות בו שוב באותה נקודת זמן) "ניווט שמימי" יותר טוב ויותר מעניין, הוא כבר מהשלב שהסדרה תפסה תאוצה.

scoutlavie

New member
אני אוהבת את אותו פרק בדיוק!

פעם אחת שהייתי באותו שמעתי את שהיר משם, ופשוט קפצתי..די הבהיל אנישם... ואני חופשי מנסה להיזכר איך הנאום בלטינית הולך, זה פרק כ"כ יפה- 2 קתדרלות... יש עוד כמה פרקים שאני אוהבת- הפרק של "תנו לברלטלט להיות ברטלט"\ הפרק עם הנאום הראשו לאומה...בעצם, את כל העונה הראשונה...

עלעל1

New member
מזל טוב ובהצלחה.

אני באופן אישי אשמח לשמוע על הסוגיות השונות בבית הלבן- כי אני ממש לא מבינה בזה- אז תעשיר אותנו ותשתף, זה יהיה נהדר. חוץ- מהערצתי הבלתי נדלית- לג'וש, אני בהחלט נהנית לראות איך הסדרה מטפלת בנושאים פוליטיים, חברתיים שונים ובהתנצחויות והתזזתיות של הדמויות. הפרק שהיה הכי חזק בעיניי מהפרקים האחרונים הוא פרק ה'לפני סיום' (?) של העונה הרביעית בו נחטפת זואי ולו בגלל סצנת הסיום המרהיבה (לא פחות) עם טשטוש המוזיקה, האטת התמונה, הפלאשבקים- הרגשתי כאילו אני מסוממת (ואין לי מושג איך זה מרגיש) פשוט הרגשתי שהצליחו להעביר את התחושה באופן חזק דרך המסך.

באתר של הסדרה

ישנם קישורים מכל פרק לאתרים שעוסקים באמת בנושאים האמיתיים שהועלו לדיון.

למעלה