שלום רב !! מחפשת פעילות לסדנא להמחשת כוח והשפעה. המון המון תודה ויום טוב.
H hava13 New member 24/12/07 #1 שלום רב !! מחפשת פעילות לסדנא להמחשת כוח והשפעה. המון המון תודה ויום טוב.
E einav132 New member 24/12/07 #2 אשמח לקבל קצת יותר פרטים.. שלום, יש כמה דברים שחשוב לדעת, 1. באיזה גיל המשתתפים? 2. מה נושא הפעולה - לחץ חברתי??! תודה..
אשמח לקבל קצת יותר פרטים.. שלום, יש כמה דברים שחשוב לדעת, 1. באיזה גיל המשתתפים? 2. מה נושא הפעולה - לחץ חברתי??! תודה..
H hava13 New member 24/12/07 #3 יותר פרטים גיל המשתתפים הוא 25-35 זוהי סדנא לכח והשפעה... אני צריכה הפעלה... למשך 10-20 דקות שממחישה את הכח וההשפעה.. תודה מראש
יותר פרטים גיל המשתתפים הוא 25-35 זוהי סדנא לכח והשפעה... אני צריכה הפעלה... למשך 10-20 דקות שממחישה את הכח וההשפעה.. תודה מראש
מ מאיוש המקורית New member 25/12/07 #4 חוה יקרה לדעתי יש לי משהו להביא לך שנמצא במשרד שמדבר על העצמה והגשמה וכח ההשפעה. אני אהיה במשרד מחר ואחפש עבורך משהו שיתאים למה שביקשת. המשך יום נפלא.
חוה יקרה לדעתי יש לי משהו להביא לך שנמצא במשרד שמדבר על העצמה והגשמה וכח ההשפעה. אני אהיה במשרד מחר ואחפש עבורך משהו שיתאים למה שביקשת. המשך יום נפלא.
מ מאיוש המקורית New member 28/12/07 #6 חווה יקרה מוסיפה לך לכאן פעולה המדברת על כוחו של הנוער, את יכולה לשנות אותה לקהל יעד שלך או/ו לומר להם שאם הנוער מסוגל אז גם הם... בהצלחה
חווה יקרה מוסיפה לך לכאן פעולה המדברת על כוחו של הנוער, את יכולה לשנות אותה לקהל יעד שלך או/ו לומר להם שאם הנוער מסוגל אז גם הם... בהצלחה
H hava13 New member 28/12/07 #16 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמאיוש היקרה מיליון ומיליארדים של תודות את ענקית.... חיבוק||חיבוק
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמאיוש היקרה מיליון ומיליארדים של תודות את ענקית.... חיבוק||חיבוק