שלום רב.

מאקי

New member
שלום רב.

איכשהו ודי באיחור שלח לי מי מכם קישור דווקא דרך המייל . שמי מאקי או למי מכם שאיננו יודע הבעלים של סו שף ויבואנית כלי הטיטניום . http://www.woll-cookware.co.il/Pages/index.php אז ככה. החלטתי לעשות מעשה ולכתוב בגלוי. ולא להתחבא. בשמחה נארגן מחיר מיוחד לבאי הפורום הזה שכן רוצים מחבתות טיטניום וסירים. יש בהרצליה בחנות מבצע של סייל אבל בלי שום קשר אני מזמינה את מנהלות ומנהלי הפורום להחליט באם ברצונכם בצורה דיסקרטית או גלויה להזמין כיחידים או כקבוצה. איך נעשה את זה? נמצא דרך. רצון כבר יש. שלכם מאקי נ.ב. למי שממש חשוב ההנחה תהיה מקסימלית. הבטחה שלי.

תודה רבה, האם אין ציפוי טפלון כלל?

שלום רב, אשמח מאד לקבל מידע נוסף וטווח של מחיר. בתיאור המוצר http://www.woll-cookware.co.il/Pages/index.php?getpage=logic.html&manu=main_products.html מצוין כי יש שכבת חומר נון סטיקי על גבי שכבת הטיטניום הקשיחה.האם החומר הזה הוא טיטניום או טפלון? מהן החומר שמונע הידבקות? אשמח לקבל מידע נוסף, כי עד כה אנחנו נמנעים לגמרי משימוש במחבתות עם יציקת אלומיניום, כולל המצופות היקרות מאיטליה. תודה , תלמה.

מאקי

New member
תלמה שלום רב

ראשית "היקרות מאיטליה" הם טפלווניות. העברתי את פנייתך לשירות הלקוחות על מנת לתת תשובה הכי מדויקת ולא להטעות חס וחלילה. והיא מצורפת מספר שורות מטה לגבי מחירים- הכל שקוף ומופיעה באתר של סו שף. רשמי טיטניום וסנן והכל יעלה. הצעתי לכם הנחה. ומי שאחראי פה יצטרך לומר לי אם אתם רוצים שתעשה פניה ישירה אלי תוך ציון פורום 1283 או שמא תעדיפו דרך אחרת. ההנחה תהיה כ 20 אחוז כמובן שמי שמעונין יש עוד בהרצליה סייל 15 אחוז. על שארית המלאי בחלק מהפריטים (אבא אבן 8 הרצליה פיתוח) באופן כללי מה שהבנתי מהם כי כל ציפויי הטלפון מכילים חומר PFOA שמה שקורה שבחום מתפרק.. ובנוסף בשלו אסור לחמם על יבש כלים כאלה או מעבר לטמפ מסוימת הטיטניום.. אינו מכיל את .. אותו.. הנה מה שנמסר לי ככתבו וכלשונו.. ואשמח לשמוע מה תגובתך בידידות מאקי בבקשה התשובה של אנשי שירות הלקוחות: בהמשך לפנייתך, הרי שבקנותך מחבת או סיר של Woll Cookware, מובטח לך כלי בישול יצוק, שיעמוד בדרישות התובעניות ביותר במטבח, לקבלת תוצאות בישול מן המעלה הראשונה, עטוף בציפוי על מטיטניום ולכן מאפשר בישול ללא שמן כלל או עם מעט מאוד שמן - לשמירת הערכים התזונתיים של המזון, במיטבם. § בעוד שההרכב המדויק של ציפוי העל מטיטניום הינו סוד מסחרי, תהליך יישומו הינו מרכיב חשוב ביותר לקבלת איכות התוצר המוגמר: o הכנת והתאמת יציקת גוף הכלי, לציפוי היקפי o הליך היישום של הציפוי, בחשיפה מדויקת לטמפרטורה בה הוא מותך לתוך הכלי היצוק o התזת תרסיס חלקיקי ננו-פלזמה של טיטניום ב- 2,200ºC § כתוצאה מכך:- o ציפוי הטיטניום בכלי הבישול של Woll, לא יתקלף למזון ואף אינו מכיל PFOA (החשוד כגורם המסרטן בציפויים לא דביקים, שם עושים בו שימוש ל"הדבקת" הציפוי למשטח) o מותר ואף רצוי לחמם את המחבת, טרם השימוש, בניגוד להוראות השימוש בכלים עם ציפוי טפלון (שם החשש הוא מפליטת אדים רעילים בכלי שחומם מעל לחום בינוני) o מובטחת הימנעותה של הופעת "בועות", הגורמות להינתקות המשטח הלא דביק o מותר שימוש בכלי ששת מתכתיים (ראה הוראות שימוש) o מותר שימוש במדיח כלים לשטיפת המוצרים העמידות יוצאת הדופן של פני המשטח, פיזור החום שלו והתאמתו לבישול דל שומן, הם ייחודיים ונושאי תו תקן ה- TUV לבטיחות המוצר (הגשת המוצרים לתקינת בטיחות נעשתה על ידי Woll באופן וולונטרי, במהלכה נבדקו ואף אושרו הפרמטרים) בנוסף, תופנה תשומת ליבך לכך שטפלון הינו שם מסחרי של מערכת ציפוי לא דביק המיוצרת על ידי חברת דופונט, ואין כל קשר בינה למוצרי Woll גרמניה נשמח לעמוד לרשותך, בברכה, צוות שרות לקוחות מייל:- customer-service@woll-cookware

למעלה