שלום רב..

נועהה5

New member
שלום רב..

הייתי פה כמה וכמה פעמים קוראים לי נועה ואני עוד מעט בת 14.. :) יש לי ריבים עם אמא שלי (בעיקר) כמו כל ילד אבל לפעמים אני לוקחת את זה ללב ואז, שהכל כיף איתה ואני והיא נחמדות אחת לשנייה אני נזכרת באחד הריבים שהיו לנו... האם כאשר יש לנו ריבים אני אמוה לשכוח מזה ואם כן איך בכלל אני יכולה לשכוח מזה.? אולי להיזכר בדבים טובים.? אני מעדיפה מאוד לא לזכור שום זיכרון רע איתה.. אשמח אם תעזרי לי בתודה נועה :)

שאלות למחשבה עמוקה....

נועה יקרה, שמחה לשמוע ממך. את נשמעת בוגרת כתמיד ומתמיד. אנחנו זוכרים את מה שמשרת אותנו. מה שאנחנו לא צריכים אנחנו מאחסנים בזכרון העמוק. אנחנו זוכרים לפעמים את הריבים עם ההורים כי זה מאפשר לנו לבוא איתם בחשבון, להאשים, לדרוש וכיו"ב. זה מין סידור לא מודע. אני מבינה שאינך רוצה לזכור את הריבים. מה את מרוויחה מהזיכרון? איך הוא משרת אותך? ו... איך הוא מעכב אותך? להשתמע, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר

נועהה5

New member
עינת שלום :)

בקש לשאלותייך, אני לא מרוויח מהזיכרון, אלא להפ כאשר אני חושבת על משהו נחמד עם אמא שלי לדוגמא, אז אני נזכרת באחד הריבים וזה הורס.... אני חושב שזה רק מעכב כי כאשר אני רוצה שהכל יסתדר אני נזכרת בריב של פעם קודמת ואז הריב מתחיל עוד פעם מחדש... היו פעמים רבים שבהם חשבתי פשוט לעזוב (לברוח מה שנקרא) לכמה ימים.. להרגיש חופשייה בלי חוקים ובלי הורים דאגניים ... האם זה נורמלי? חח

נורמאלי פלוס

שלום נועה, מיקוד בחוויוחת טובות, בזכרונות טובים, להנות ממה שיש הם כוחות חוסן שלא יסולאו בפז. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה