שלום רב

שלום רב

חלמתי שחברתי שמתה עליה השלום, רשמה לי את המספר הבא 265 בתור חוב שאני חייבת למכולת שלה,,,,,,,,,,אפשר לדעת מה אומר המספר 265, אודה לך מאוד.

סיגלית999

שלום סיגלית.

חשבתי על שאלתך ומה שמרגיש לי - אם אני מצמצם את המספרים כלומר 2+6+5 אני מקבל 13 שזה בחד סיפרה 4

הריבוע מסמל את המספר 4 . סמל לבית ,שלמות, ולשיווי משקל. תכונות שנמשכים אליה החומר והרוח. הוא מסמל את ביסוס הקשר האמיתי עם האדמה.

עולה השאלה האם את עומדת לרכוש בית בקרוב / נדלן ?
האם החברה ז"ל רכשה נכס שקשור אליך עתה ואת אמורה להמשיך את העסקה ?
אולי עזרא לבן משפחה של החברה שאמור לרכוש נכס / נדלן ?

עוד על איכויות המספר 4 תמצאי אצלי באתר - http://www.haim-seren.co.il/?categoryId=43997

בתקווה שעזרתי במקצת להבנת המסר שקיבלת.

בברכת חג שמח

Lenny13

New member
265 עפ"י הנומרולוגיה = "הסר"

סיגלית שלום, 265 עפ"י הנומרולוגיה = "הסר", עפ"י היהדות מחזירים אדם בגלגול כדי להחזיר חוב כספי ואולי מנסה היא לבקש ממך לשלם את החוב בעבורה ולהסירו שלא יחשב לה כעוון כדי שתוכל לנוח על משכבה בשלום. ממליצה לך לבדוק את העניין.

מה שאני גיליתי היום זה

ככה, אני גרה בקומה -4 , ומספר הדלת שלי הוא -13 , חברתי מתה לפני 4 שנים, אין לי שום חוב אצלה, אבל אצל חתנה יש חוב קטן בחנות, אני לא בטוחה שהיא באה להגיד לי שאני חייבת לחתנה את הכסף, כי הכסף אנחנו מחזירים לו לאט, האם יכולה להיות עוד סיבה לכך, שהיא מנסה לומר לי,,,,,,,,,,,,,,,,הדירה שאני גרה בה היא של הורי, והאמת היא הדירה ממושכנת בגלל חוב לעירייה בסך 200 אלף שח,,,,,,,,,,,,לא קשור אליה,,,,,,,,,,,האם יהיה מוות במשפחה שלי,,,,,,,,,,,,,,,כל המספר קלע בול אלי הביתה, מה היא מנסה לומר לי ?

Lenny13

New member
לעיתים התשובה מולנו והיא כנסתרת מעינינו

כתבת "חלמתי שחברתי שמתה עליה השלום, רשמה לי את המספר הבא 265 בתור חוב שאני חייבת למכולת שלה" ומבתרר כי קיים חוב שלך בחנות של חתנה. כיוון שחברתך היא החוט המקשר ביניכם היא הגיעה אלייך בחלום על מנת להעביר את המסר. כתבת כי קיים חוב קטן בחנות ומנגד כי אתם מחזירים לו לאט, עולה בי השאלה מדוע להחזיר לאט אם החוב קטן? לא נכנסת לך לכיס חס וחלילה, עלייך להבין כי קיום החוב משמעותי עבורך וחוסם אותך מקבלת שפע. מספר הבית 13/4 טומן בחובו קושי לא קטן בענייני ממון, ייתכן ומאז שעברת לגור בבית צברת חובות או קשיים למיניהם, מספר הבית אינו פשוט. החוב הספציפי הנ"ל מעכב אותך בדרך כלשהי, לא תמיד נוכל לדעת מה שורש הדברים אבל עד כמה שניתן להביט על התמונה, היא נראית מאוד ברורה.

למעלה