שאלה בתור מטפלת לתינוק
אני גרה באמריקה,והתינוק שאני מטפלת בו כמעט בן שנה. הוא נסיך מאוד מתוק,וכיאה לנסיך,לא מנסה כמעט בכלל להחזיק את הבקבוק. האם הפתרון הנ'ל מתאים גם לתינוקות מעל שנה? האם יש עדויות של צרכנים,שאכן המתקן עודד תינוק שלא טרח להחזיק בעצמו בבקבוק,לעשות את זה?
ואם מותר לשאול,יש להשיג את זה בקנדה?
לגבי הפרסום,אני קודם כל אזהיר שקטונתי מלהחשב מומחית או אפילו מתקרבת לכך.
יש פורומים לתינוקות ,אי אפשר להכניס בהם הודעות פרסום בשרשורים- זה נחשב ל'ספאם',אבל אפשר לקנות אולי,פרסומת 'קופצת'. יש לך יתרון ענק- המוצר שלך ,בתמונה אחת,מבינים במה מדובר,וקולטים שזה משהו שלא ראינו אף פעם לפי כן.(אני לפחות לא ראיתי,ואם בישראל לא מוכרים את זה כלל,אז המון הורים ישראלים לא ראו מעולם).
אפשרות אחרת-ויש לבדוק אם היא חוקית מבחינת חוקי כתיבה בפורומים-זה לכתוב שם הודעה במסגרת הפורום(לא כמודעת פרסום) ולהכריז שמבין העשרים הראשונים שיגיבו להודעה שלך,אתה מגריל כפרס,את המוצר.זה יביא לחשיפה,בלי הצורך לקנות שטח פרסום.
עוד אפשרות: פה בתפוז,שולחים לבלוגרים 'פופלאריים' שמתמחים בתחום מסויים,מוצרים מתנה הביתה,והם כותבים על זה משוב בבלוג שלהם.
זו אפשרות שאני יודעת שהיא 'חוקית' כאן בתפוז,אין לי מושג אם יבקשו ממך תשלום כלשהוא,או אך ורק לשלוח מתנה את המוצר לבלוגר או שניים.
בהצלחה.