שלום רב...

נועה277

New member
חחחח תודה

זה מסתדר גם לא רע עם הרעיון הכללי מאחורי התכנית של מיקי חיימוביץ' על העלמת מקצועות (אם כי ספציפית החלק שעסק בעריכת דין היה, בלשון המעטה, הזוי/תלוש מן המציאות). הם המליצו שם ללמוד יחד מקצועות שאינם קשורים זה לזה ולנסות לחפש הקשרים בין יכולות שונות שיש לאותו אדם.

תודה על ההסבר בנוגע לכשל.. בהחלט מדגיש את חשיבות מתן ההסבר!

נועה277

New member
זה מעניין מה שאת אומרת!

לא יודעת אם קשור ליכולות ולהשקפות בדיוק, אבל החשיבה המשפטית אכן הוטמעה בי והיא מועילה בהקשרים שונים.
כן, החלטתי!! ונרשמתי.. כמובן, בתקווה שגם יקבלו אותי... ולא סתם החלטתי אלא די הפכתי עולמות כדי שזה יתאפשר. זה התחיל, לפני שנה, בתגובה של כולם שמדובר ברעיון הזוי ומופרך ובחודשיים האחרונים הופך, ב"ה, מיום ליום, למוחשי יותר ויותר!! אמורה להתחיל ללמוד בנובמבר בע"ה.

נועה277

New member
תודה רבה, איזו חמודה

כן, גם אני לא חושבת שאמורה להיות לי בעיה להתקבל, אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות. הלוואי והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!

שלום רב...

שואל שאלה למען חבר... הוא סובל מפעילות יתר של בלוטת התריס מזה מספר חודשים, ולאחר בדיקות מקיפות כמו מיפוי בלוטה, בדיקות דם וכ'ו לצורך אימות פעילו היתר של הבלוטה, הוא קיבל הפניה לבדיקת TSI בתל השומר. השאלה האם הבדיקה הזו חיונית עבורו? היות ויש לו קושי (כלכלי, ופיזי) להגיע ולבצבע את הבדיקה וכמובן לשלם מכספו משהו כמו 300 שקלים.

נועה277

New member
שלום, למיטב ידיעתי והבנתי זהו אינו פורום רפואי

הייתי מציעה לנסות להפנות את השאלה לפורום רפואי בו עונה רופא המומחה בתחום, אולם לדעתי הלא מקצועית (אני אפילו לא אחות..) בלי לבחון לעומק את תוצאות הבדיקות (מה שאינו מתאפשר בפורום..) לא ניתן לקבוע כי אין צורך בבדיקה כזו או אחרת, במיוחד שחברך כבר הופנה לביצוע אותה בדיקה על ידי הרופא המטפל. מה שכן ניתן לעשות הןא לפנות לחוות דעת נוספת, תוך ניצול האפשרות לעבור בין רופאים בקופת החולים כאשר מסתיים הרבעון וכד'.

למעלה