שלום רב

סנדי120

New member
שלום רב

עליתי על אישה דתייה ש"צדה" את בעלי בפורום של משבר בנישואים (אני יודעת בעלי רצה להיות ניצוד והאשמה עליו) מצאתי אותה בכינוי בפורום וקראתי את כל הפוסטים שלה במשך שנים- ברור שזו טקטיקה שלה לתופס אותם בחולשתם ולהפוך אותם למאהבים שלה רואים את זה בכך שתמיד מייעצת נגד האישה ואז כותבת: שלחתי מספר בפרטי ומשם ממשיכה את התרגיל. היא דתייה נשואה עם ילדים שברור שלא באמת התאהבה בהם אלא משחקת בהם- שולחת תמונות עירום מחרמנת אותם ומנתקת אותם יותר ויותר מהאישה (ראיתי את כל ההתכתבויות וכאישה אני מזהה את כל המהלכים). אני יודעת מי היא גם במציאות איפה גרה ואיפה עובדת (עולם קטן מתברר שהיא מהתחום שלי וכל החברים שלי עובדים איתה) יצרתי איתה קשר כשגיליתי קללתי אותה איימתי שאשלח את תמונות העירום שלה לבעלה ואת כל התכתובת בינה לבין בעלי ואף שאדאג לספר במקום עבודתה.
היא שלחה לי איום שזה פלילי ושהיא תתבע אותי.
אני טוענת שלצידי עומד העניין של "אמת דיברתי" אספר לחברים שלי את השם לה הם ישר ידברו על זה בעבודה כי הם יודעים מה קרה ומה עשתה בהתכתבויות וזה לא הוצאת דיבה - האם אני צודקת?
כמו כן הגעתי טלפונית לבעלה אך בגלל שלא יכולתי לשלוח לו את ההוכחות כי אני פוחדת שזה פלילי רק סיפרתי לו והוא מצידו החליט שאני טועה וזו לא אישתו.
שאלה נוספת: האם מותר לי ליצור איתה קשר דרך הפורום היא שם עם שם בדוי או שזו גם הטרדה החושפת אותי לתביעה?
היא פשוט רמאית ומשלה את הגברים - היא מתחזה לכל דבר!

rikola2

New member
מה זה כל החששות האלה?

לדעתי תעשי את כל מה שכתבת בלי פחד וחשש
מתביעה רק תדאגי לשמור כהוכחות את כל מה
שהיא עשתה ואז היא לא תעז לתבוע אותך.

אפילו אם תלכי לתלוש לה את השערות, אני חושבת
שהמשטרה לא תעשה כלום כי יש לה ענינים יותר
רציניים לטפל בהם.

פגיעה בפרטיות ואיומים מצד אישה נבגדת

1. איך השגת את התמונות והמכתבים, שהוחלפו בין בעלך לאותה מאהבת? אם חיטטת בלי רשותו במחשב או בטלפון הנייד שלו, אפשר להאשימך בחדירה לחומר מחשב לפי סעיף 4 לחוק המחשבים ובפגיעה בפרטיות לפי סעיף 2(1) ו- 2(5) לחוק הגנת הפרטיות; ואם תפרסמי את המכתבים והתמונות, גם בפגיעה לפי סעיף 2(4), 2(10) ו- 2(11) לחוק האחרון ולפי סעיף 3(א)(5א) לחוק למניעת הטרדה מינית. ובהתאם לתוכן הדברים שאמרת למאהבת, אפשר להאשימך גם באיומים או אף בסחיטה באיומים לפי סעיף 192 או 428 לחוק העונשין בהתאמה.
2. אם השגת את התמונות והמכתבים בדרך כשרה, או בפגיעה מזערית בפרטיות בעלך, ותשלחי אותם רק לבעלה של המאהבת, לדעתי תעמוד לך, לעניין זה בלבד, הגנת תום הלב לפי סעיף 18(2)(ג) לחוק הגנת הפרטיות ולפי סעיף 3(א)(5א)(א) לחוק למניעת הטרדה מינית, ואפשר שאלה יהיו קבילים כראיה בהתאם לסעיף 32 לחוק הגנת הפרטיות: “חומר שהושג תוך פגיעה בפרטיות יהיה פסול לשמש ראיה בבית משפט, ללא הסכמת הנפגע, זולת אם בית המשפט התיר מטעמים שיירשמו להשתמש בחומר, או אם היו לפוגע, שהיה צד להליך, הגנה או פטור לפי חוק זה".
3. אם תפני אליה שלא לצורך ובניגוד להסכמתה, גם הפנייה עשויה להיחשב הטרדה לפי חוק הגנת הפרטיות ולפי חוק מניעת הטרדה מאיימת.

סנדי120

New member
תודה על התגובה - בעלי הקריא לי את כל ההתכתבויות

אני על הריצפה בוכה ואחותי לידי מנחמת אותי והוא מקריא ואז אני מקריאה חלק מההודעות - בנתיים אחותי הקליטה אותו ויש לי את ההקלטות.
הוא נתן לי לראות ולגשת בעצמו להכול
למרות שלדעתי בשלב הזה כבר מחק הכול
לא באמת הייתה לי כוונה לשלוח את התמונות ולהרוס לה את החיים אז לא אכפת לי אם מחק אותן.

למעלה