שלום רב,

lj101

New member
שלום רב,

יש לי בעיה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור לי. לפני כשנתיים וחצי רכשתי רכב יד שנייה וקבלתי הלוואה תמורת שיעבוד מחברת אלבר. לפני כ-4 חודשים בגלל מינוס רציני בבנק חזרו לי שתי הוראות קבע להחזר ההלוואה. פנו אלי משירות הלקוחות בכדי שאפרע באופן מיידי את החוב וכול ניסיוני לקבל אורכה או פריסה נוחה של שני התשלומים נתקלה בקיר חוסם מצידם, בקשתי ולא פעם כי ברצוני לשוחח עם נציג חברה בכיר יותר אבל משום מה גם ב-144 וגם במרכז השירות שלהם לא ניתן לקבל את הטלפונים שלהם מלבד מרכז שירות. לא הרפתי וניסתי מספר פעמים נוספים לשכנע מי מהעובדים שיפנה אותי לגורם מוסמך יותר שאוכל לסגור איתו את החוב. ברצוני לציין לאחר החזר של חודשיים בקשתי ואף הודעתי טלפונית לחברה כי אין יותר בעיה וניתן להמשיך את הוראת הקבע התשובה שקבלתי הייתה כי התיק שלי נמצאה אצל עורך הדין והם לא מעבירים יותר את הוראת הקבע בבנק. פניתי למשרד העורך הדין ושוחחתי עם המזכירה מלבד גישה תוקפנית שלה ובנסיוני להסביר לה את הבעיה ושאפשר לבוא לקראת הלקוח לא קבלתי שם תשובה אך הובטח לי שהעו"ד ישוחח עימי למחרת היום, המתנתי לשיחת הטלפון אך היא לא הגיע שוב התקשרתי והסברתי את המצב וטענתי שמזה שנתיים אני גר באותה הכתובת ויש להם את הטלפון שלי ואף אחד מהחברה או ממשרד עו"ד לא פנה אלי בכדי לסגור את החוב מלבדי שפניתי אליהם לא פעם. באותו היום התקשרה אלי מזכירת העו"ד ומסרה לי שהם לא חייבים לי כלום אבל לפנים משורת הדין היא מודיע לי שאשלם את החוב + כל מיני תוספות שלא נראו לי עוד באותו היום מכוון שלא היה ניסיון מצידם לפתור את הבעיה ניסתי קצת לבקש הבנה הגב' טרקה לי את הטלפון. מקרה מוזר קרה לי לפני מספר שבועות וכנראה משרד העו"ד התקשר אלי למקום עבודתי והזדהה כנציג של המשרד לביטוח לאומי וניסה לדלות ממני פרטים אישיים וטרקתי להם את הטלפון מכוון שיש גבול לתמימות שלי ואני לא מוסר "לביטוח לאומי" פרטים אישיים לזיכוי עבורי של 200 ש"ח. אתמול בלילה הם הפעילו עיקול לרכב מבלי שקבלתי או הוזמנתי לתת הסבר או כל מכתב מלבד מכתב אחד על בקשת סעד וחשבתי שאקבל זימון להוצל"פ בכדי שאוכל לטעון כי החברה עשתה הכל בכדי לא לגבות את החוב ביושר אלא הפעילה עו"ד שאפילו לא ניסה למצוא פיתרון לבעיה. אפרופו סה"כ החוב להלוואה הוא 6500 ש"ח בלבד עוד דבר משרד העו"ד נמצא בת"א ואני גם גר בגוש דן ומשום מה באופן שרירותי הם פתחו את התיק בהרצליה האם יש היגיון בדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה מראש.

lj101

New member
אני לא מבין את התשובה

אם אפשר קצת תשובה מפורטת

הבעיה מורכבת

חברת המימון פתחה נגדך כפי הנראה בקשה למימוש המישכון מאחר ולא עמדת בתשלומיך דבר שללא ספק משתלם לה ולעורך הדין מטעמה. על פי ההסכם שהנך חתום עליו ( על פי רוב ההסכמים בהם נתקלתי ) במידה ולא עמדת בתשלום אחד או יותר הנך מחוייב בריבית פיגורים הגבוהה מהריבית בה הינך מחוייב ע"פי ההסכם וכן רשאית החברה להעמיד את מלוא סכום החוב ( יתרת התשלומים שאתה אמור לשלם ) לפרעון מידי דבר שנושא ריבית וכן והוצאות . לכן בכדי להתגונן בתיק מסוג זה עליך להתייעץ עם עו"ד מאחר ולא מדובר בתיק הוצל"פ פשוט אלא בבקשה לביצוע משכון שההתגוננות בפני בקשה זו אינה בפני ראש ההוצאה לפועל

למעלה