שלום רב

YALI 1

New member
שלום רב

נותחתי בנובמבר - טבעת שוודית, ירדתי בשלושת החודשים הראשונים 23 ק"ג, אני צריכה לרדת עוד 50 ק"ג ולא כדי להיות טווגי, פשוט כדי להגיע למראה סביר. אני לא עושה ספורט ואני יודעת שאני לא שותה מספיק דבר שאני מנסה לשפר, חודש לאחר הניתוח נופחתי וסגרו את הטבעת 2CC יותר מכך לא ניתן היה לסגור בזמנו הנוזל פשוט לא עבר. כיום אני לא חושבת על אוכל כפי שהיה בעבר, אינני רעבה, לרב בערב אני אוכלת את הארוחה המרכזית בגלל אופי חיי, (וכאן אולי המקום להוסיף שאומנם אני לא עושה ספורט אך חיי עמוסים ואינטנסיבים מאוד). היום אני שישה חודשים מאז הניתוח כבר שלושה חודשים שלא יורדת אך גם לא עולה, אני מרגישה הגבלה עם האוכל שאני יכולה לאכול, לפעמים אם אני לא אוכלת נכון אני נאלצת להקיא דבר שאני משתדלת שלא יקרה, כמו כן אני נמצאת במסגרת של דיאטנית. אל כן אני פונה אליך ליעץ לי מה אתה ממליץ, להמתין מעט ואולי המשקל יתחיל לרדת או לסגור עוד קצת את הטבעת. אני לא ממהרת, חשוב לי להרגיש טוב, לאכול מבלי לרוץ להקיא כל הזמן וסך הכל אני מאוד מרוצה מההחלטה לבצע את הניתוח וכמו כן אין לי ספק שאם לא היתה לי טבעת לא הייתי עומדת במקום במהלך שלושת החודשים הללו, ברור לי שהייתי עולה בחזרה. אודה לתשובתך.

העדר ירידה במשקל

אם את אוכלת נפחים קטנים אינך יורדת במשקל כנראה שהתכולה הקלורת גבוהה מאד ולכן יש להתייעץ עם דיאטטנית ולהקפיד על ההוראות אין הגיון לבצע סגירה כשאת מקיאהלעיתים קרובות יש לזכור שהניתוח בא לעזור לך אך אםלא תשתפי פעולה- אל תצפי להצלחה

למעלה