שלום רב!

6ליהי

New member
שלום רב!

שלום רב! אני בהריון טרימסטר ראשון. הביוץ שלי היה ב-8.6 לפי מעקב זקיקים. הבטא היתה בתחילה 32, אחרי יומיים 50, אחרי יומיים 95, ואחרי 6 ימים-293. הערך של 293 נמדד ביום ד', 2.7. היום עשיתי עוד בדיקת בטא ואין עוד תוצאה, וגם עשיתי US. ב-US רירית הרחם בעובי 15 מ"מ, בתוכה נצפו מספר ממצאים היפואקוגניים קטנטנים. נמוך בחלל מעל צוואר הרחם הודגם איזור היפואקוגני בגודל: 11*6 מ"מ. נצפו שתי שחלות תקינות עם הרבה זקיקים קטנים בתוכן. מעט מאוד נוזל בדוגלס. שאלותיי הן: 1. אם הרחם בעובי 15 מ"מ, האם זה מקטין את האפשרות שמדובר בהריון חוץ-רחמי? 2. מה יכולים להיות הממצאים ההיפואקוגניים? 3. האם זה שנטלתי כדור אוטרוגסטן וגינלי לפני הבדיקה יכול להשפיע על תוצאותיה או על ה"ממצאים ההיפואקוגניים"? 4. האם יש עוד סיכוי שייצא משהו טוב מההריון הזה? אני מאוד לחוצה ואשמח לתשובתך. סליחה על מבול השאלות.

6ליהי

New member
תוספת-

אין לי דימום או כאבים כלשהם. אני נוטלת אוטרוגסטן לתמיכה. האם ייתכן כי היה אמור להיות לי דימום ואין, בגלל האוטרוגסטן? תודה!

שלום

1. לא, זה לא מקטין את האפשרות 2. יכול להיות תחילת שק הריון או כלי דם או .... קשה לדעת מבלי לראות. 3. לא 4. כן, יש סיכוי בהצלחה דר יוסי הר-טוב

למעלה