שלום רב

the chesire cat

New member
שלום רב

שלום לכל חובבי הדגימ כבר זמן רב שאני עוקבת אחרי הפורום הנפלא הזה כעת החלטתי להצטרף לאחווה המופלאה הזו - אחוות הדגים! אין דבר יותר מהנה מאשר לתפוס דג מושט יפה וגדול. הלא כן? בכל מקרה, רציתי לשאול שאלה שאני שואלת את עצמי כבר המון זמן למה דגי זהב מתים אחרי יום?!?!?!?!

אצלי הם מתים כעבור כמה דקות

וזה בעיקר כי הם נכנסים לאקווריומים שאסור להם , או שהפיראנות רוות לעשות עימם עימות חזיתי , או שלצבים משעמם והם רוצים משחק והאוסקרים סתם חזירים . עכשיו שאלת השאלות היא באיזה תנאים את שמה אותם? האם את שמה להם אוויר? האם את מאכילה אותם ביום הראשון? טמפרטורת המים? איך את מכניסה אותם לאקווריום? מאיפה את קונה?

Suikun

New member
אני לא חושב..

אני לא חושב שיש מקום להשווצה על מוות של דגי זהב או כל דג אחר כי שמת אותם באקווריום טורפים
אם זה מה שגורם לך לאושר, לבריאות, אבל אנחנו לא צריכים לשמוע סיפורים על זה. בכל מקרה, אני כמעט בטוח שההודעה המקורית הייתה של טרול, צריך ללמוד לזהות אותם כאן

דגי זהב לא מתים תוך יום!

לי יש דג אחד ששרד חודש,כל השאר מתו לצערי הרב מטעות קטנה שלי!אם לא הייתי עושה את הטעות הם כולם היו חיים אצלי עכשיו! אז הם לא חיים רק יום! יש לי דוד שמגדל דגים שנים,(את אותם דגים!)ודודה שלי גידלה דגים שנים ולא מת לה אפילו דג אחד(כן כן,אני מדברת על דגי זהב),ויש לי עוד דודה שמגדלת דגים ב-2 אקווריומים והם לא מתים לה!(אקווריומים קטנים) וסבתא שלי גידלה בצנצנת 2 דגי זהב(צנצנת גדולה יחסית)והם מתו לה אחרי חודש וחצי-חודשיים(כי היא לא ממש ידעה לטפל בהם..כמו כן היא קיבלה אותם מתנה מהבת שלה אז לא נעים...) אז דגי זהב לא מתים בכלל תוך יום! מי שמת לו דג תוך יום סימן שהתנאים אצלו לקוים!ואין מה ליהיות גאה בזה!זה יצור חי בדיוק כמוכם!אז תחשבו על זה!

lilithmm

New member
דג זהב אמור לחיות שנים../images/Emo19.gif

אנא ממכם, תבררו איך מטפלים בדגים לפני שאתם קונים אותם, קנו ספרים בנושא, תתעניינו
חבל על הדגים.

אני חקרתי במלא אתרי אינטרנט

שמן הסתם ברובם היה כתוב שטויות!שאני עשיתי אותם וזה גרם למות הדגים שלי!!! אז קניתי ספר "האקווריום"ועדיין אין בו מספיק מידע...

החלפתי ניק!!!

זו אני השליירית,החלפתי ניק כי אמא שלי(בטעות)רשמה הודעה בפורום שלה על הניק שלי!וזה צירף אותי לרשימה!ואני לא רוצה!וגם רציתי ניק יותר כללי אז החלפתי...מקווה שתתרגלו לניק הזה אני השליירית! עוד מעט אפתח לי בלוג חדש ואעביר את כל הרשומות מהבלוג שלי! ביי!

למעלה