שלום רב!

pozo1

New member
שלום רב!

בעקבות בדיקתי עם אח"א ירושלים,מתברר שאדם שכתב בשם אח"א ירושלים,לא מייצג את אח"א ירושלים,ולא קיבל אישור כלשהיא לייצג אותה באינטרנט. אי לכך הדבר מעלה העילה לתביעה משפטית. אני מקווה שלא נגיע לכך,כדי למנוע תקדים שהייתה עם אוקספורד ואלישי. אנו בסך הכל מחוייבים לחוק שמירת פרטיות ואישור לפרסום בשם עמותה כלשהיא. לידיעתכם. יום טוב וחג שמח!

0ne Man

New member
שלום לך POZO1

אם ברצונך להעלות דרישה למחיקת הודעה מסויימת, שלטענתך נכתבה בחוסר סמכות, ואשר יש בה לדעתך כדי להטעות את הגולשים, הנך מתבקש לשלוח אלי מסר פרטי בצרוף קישורים להודעות שהנך מבקש למחוק, ונימוקים לבקשת המחיקה. כמו כן, הנך מתבקש להזדהות במסר, ולציין מהו תפקידך באחא ירושלים, על מנת שאוכל לאמת את זהותך מול אחא ירושלים. אני אשקול בהתאם אם יש מקום למחוק את ההודעות. תודה.

pozo1

New member
שלום לך,

איך הגעת למסקנה המוטעית הזאת? מראה שלא הבנת את מה שכתבתי,ציינתי כאן שבדקתי מול וועד שאחד מהם מוכר לי היטב,מפעילותו הרבה בקרב קהילת לקוי שמיעה. מתברר שישנה אדם שכותב כאן בשם אח"א ירושלים,וזאת ללא הרשאה כלשהיא מוועד. מה שנכתב כבר היסטוריה,אך נא לא להתייחס או למחוק את הודעותיו בהמשך הפעילות של פורום,מאדם הזה. הדבר נוגד לחוק הפרטיות ושימוש במידע ברבים,ללא אישור,העילה לתביעה משפטית. יום טוב

למעלה