שלום רב

• פותח הנושא myboy
  • פורסם בתאריך

myboy

New member
שלום רב

בתי בת 8 וחצי שוקלת 20 ק"ג וגובהה 116 ס"מ נמוכה מאוד יחסית לבני גילה. האם קיים טיפול אלטרנטיבי כלשהל ? האם יש תוסף שהיא יכולה לקבל? בתודה מראש אמא מודאגת

myboy

New member
שאלה נוספת: בני בן שש וחצי אובחן

בסובל מבעיית קשב וריכוז (לא היפראקטיבי!!). האם קיימים צמחי מרפא ו/או שמנים היכולים לעזור לו להיות קשוב ומרוכז? יום טוב האמא המודאגת

../images/Emo140.gifmyboy ברוכה הבאה.

אמא מודאגת שמן אתרי מנדרין,השימוש במבער. יכול לעזור,לבנך. 3 טיפות שמן אתרי מנדרין ,בצלוחית המבער מהול במים עושה פלאים. המשך יום טוב.

myboy

New member
רק עכשיו ראיתי...אז תודה על התגובה

האם כל יום מומלץ להשתמש ואם כן כמה פעמים ביום?האם זה מעין טיפול מונע? או לחילופין האם לעשות זאת רק בזמן שהוא צריך להתרכז? מצטערת על הפגזת השאלות, אני פשוט ירוקה בעניין

לא פיתרון, אבל משו מנסיון

אני גם סובלת מבעיות קשב וריכוז, אומנם קלות אבל טיפה סובלת רוב הילדים עם הפרעות קשב מאוד מאוד איטיליגנטים כך, שהאיטיליגנציה שלהם מפצה על בעיית הקשב אל תמהרי לדחוף לו רטלין (מהנסיון של החבר שלי הוא מאוד לא ממליץ) כל עוד הוא מודע לבעיות,מקבל הקלות איפה שצריך אין סיבה שיהיו לו בעיות עם הלימודים להתעסק עם שמנים זה בסדר, רק לא כימיקלים! (למרות שאני חושבת שהוא יתנגד לרעיון של השמנים אם הוא קטן)

arlot

New member
בקשר לבעיית הקשב וריכוז יש איזה

טריק מאוד מוצלח ואני יסביר אליו אבל הוא לא כולל שמנים ! למדתי אותו מהמאסטר שלי שהיתה גננת ואחר כך מפקחת על גנינו בישראל. השיטה הזו בעה במטרה למרכז אתהאנרגיות ולטריק - זה יהיה לך קל לביצוע כי הוא עדיין צעיר ואפשר לעשות את הפעולה כמשחק מענג או סוג של תרפיה . העניין הוא למרכז את האנרגיות של הילד , כי הבעיה נובאת מרגישות יתר לסביבה , בדרך כלל , מה שגורם לחוסר שקט וחוסר ריכוז כל דבר מושך את תסומת ליבם . וכך עובדת השיטה (להמון אנשים זה נשמע מוזר עד שמנסים): לכחת מברשת כזאת כמו של תינוקות עם שער טבעי(חשוב שיהיה רך ומלטף) ומברישים בעדינות את גוף הילד לכיוון הלב , מהראש ללב , מהרגליים ללב, מכפות הידיים לכיוון הלב ,בעדינות ובאיטיות לא לחפף! את התהליך יש לבצע על שתיי צדדיו וכמובן ישר על העור וזה מאוד חשוב כי כך מורידים את סף הרגישות ע"י גירוי יתר של מארכת העצבים התת עורית (שהיא בעצם מארכת חוויתית שבמיקרא שלנו רגישה יתר על המידה) רצוי לבצע בבוקר . המלצתי היא להפוך את זה למין סשן כייפי עם הילד ,אה ועוד דבר ילדים כאלה בדרך כלל לא אוהבים מיים או שמיים גורמים להם לעובר סתימיולציה ואני לא בידיוק זוכר למה אבל שימי לב לזה ,צריך לקלח אותם ולא למלא אמבטיה לפי מה שזכור לי . המון אור והבנה אהבה והצלחה

טליונת1

New member
נוצה

עם נוצה זה גם מאד נעים, זה מה שעושים עם תינוקות (בקשר לטונוס שרירים)

arlot

New member
אז כמה נוצות גדולות ביחד כי צריך

גירוי דיי גדול של המארכת העצבית כדיי להוריד את הרגישות שלה ונוצה אחת היא מאוד נעימה אבל לא מספיק מגרה .

ebony

New member
לבן הייתי ממליצה על פירחי באך

רכיבה על סוסים נגינה בתופים קפוארה גם מאוד עוזרת לריכוז מעבר לזה פרחי באך בשילוב עם הדברים האלה ותום שנקרא קינסיולוגיה חינוכית מאוד מאוד מאוד עוזרים אם תרצי שם של מטפלת אפשר לפנות לתיבה שלי
בקשר לבת אפשר לפנות לנטורופת ולראות מה הוא אומר.... אני חושבת שיש תוספי מזון שיכולים לעזור אבל בתכלס עזבי ותני לזמן לעשות את שלו לא צריך להלחץ מזה במיוחד אם זאת "הבעיה" היחידה יום טוב

h a w k e y e

New member
תודה לכל העוזרים../images/Emo140.gifהכל ינוסה ואני

מבטיחה לדווח . סוף שבוע נעים לכולכם אתם נהדרים!!!!!!!!

למעלה