בקשר לבעיית הקשב וריכוז יש איזה
טריק מאוד מוצלח ואני יסביר אליו אבל הוא לא כולל שמנים ! למדתי אותו מהמאסטר שלי שהיתה גננת ואחר כך מפקחת על גנינו בישראל. השיטה הזו בעה במטרה למרכז אתהאנרגיות ולטריק - זה יהיה לך קל לביצוע כי הוא עדיין צעיר ואפשר לעשות את הפעולה כמשחק מענג או סוג של תרפיה . העניין הוא למרכז את האנרגיות של הילד , כי הבעיה נובאת מרגישות יתר לסביבה , בדרך כלל , מה שגורם לחוסר שקט וחוסר ריכוז כל דבר מושך את תסומת ליבם . וכך עובדת השיטה (להמון אנשים זה נשמע מוזר עד שמנסים): לכחת מברשת כזאת כמו של תינוקות עם שער טבעי(חשוב שיהיה רך ומלטף) ומברישים בעדינות את גוף הילד לכיוון הלב , מהראש ללב , מהרגליים ללב, מכפות הידיים לכיוון הלב ,בעדינות ובאיטיות לא לחפף! את התהליך יש לבצע על שתיי צדדיו וכמובן ישר על העור וזה מאוד חשוב כי כך מורידים את סף הרגישות ע"י גירוי יתר של מארכת העצבים התת עורית (שהיא בעצם מארכת חוויתית שבמיקרא שלנו רגישה יתר על המידה) רצוי לבצע בבוקר . המלצתי היא להפוך את זה למין סשן כייפי עם הילד ,אה ועוד דבר ילדים כאלה בדרך כלל לא אוהבים מיים או שמיים גורמים להם לעובר סתימיולציה ואני לא בידיוק זוכר למה אבל שימי לב לזה ,צריך לקלח אותם ולא למלא אמבטיה לפי מה שזכור לי . המון אור והבנה אהבה והצלחה