שלום רב

שלום רב

אני מעוניינת להתחיל בפילות גופנית לחיטוב ועיצוב בלבד. האם היוגה מחטבת ? אשמח לתשובה

tilo1

New member
תשובה

כן היוגה מחטבת, ובשביל מה שאת מחפשת היתי ממליצה שיטת איינגר או אשטנגה בהצלחה

לקשמי

New member
שלום לך

חיטוב ועיצוב הם לא המטרה של היוגה. לכן לצורך מטרה זו הייתי ממליצה לך על התעמלות לעיצוב הגוף (נדמה לי שקוראים לזה "עיצוב") שמתקיימת בדרך כלל במכוני כושר או במכונים לעיצוב הגוף. בהצלחה

יוגי בר

New member
מלכת השמש

היי לך, מיכל של אורן. אז ככה: 1. מטרת היוגה יוגה לא נולדה לעיסוק בחיטוב הגוף- מה לעשות? יש לה מטרות אחרות. 2. חיטוב כפועל משנה שיוצא מהתרגול אבל אין זה אומר שתוך כדי התרגול גופך לא יתחטב. לדוגמה: ביוגה ישנו תרגיל שנקרא ה- סורייהנמסקר= ברכת השמש. אלו למעשה 12 תנוחות שיכולות להיעשות ברצפים שונים במהירות שונה וכמובן, עם וארייאציות ותוספות. באם תעשי את ברכת השמש כל יום 20 פעם בהתחלה ולאחר מכן תעלי במספרים (אפשר להגיע ל- 108 פעמים) את תהיי לא רק מחוטבת להפליא, את תהיי מלכת השמש. מילה שלי. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

LCA

New member
108

פעמים של ברכת השמש? וואו! זה לא מוגזם? אני אחרי 3-4 סחוטה

ברכות לשמש

הי לך את מוזמנת להיות אמיצה ולנסות בעצמך!!! (או שלא.....) אירגון מורי היוגה מארגן 108 ברכות לשמש, שיתקיים בנוה שלום. פרטים על זה ניתן להשיג דרך אתר אירגון מורי היוגה. אם מאיזושהי סיבה את לא מצליחה לברר דרכם את מלוא הפרטים, אני אשלח לך. כל טוב אורית

למעלה