שלום רב

איורית

New member
שלום רב

רציתי לדעת איפה ישנן חנויות באזור תל אביב המרכז של בגדים יד שנייה ...כיוון שיש לי המון בגדים שקטנו עליי והם במצב מצויין...רציתי לקבל שמות של חנויות עדיפות לכאלו שלא נותנות זיכוי אלא נותנות כסף מזומן על הפריטים...אם יש כזה דבר בכלל...תודה מראש ויום טוב איורית

זה לא ממש המקום הנכון לשאול, אבל..

בגלל שאני נחמדה, אני אענה לך בכל זאת.
אין חנויות יד שניה שנותנות כסף מזומן. (חוץ מ"אדרת" שנמצאת ברחוב בוגרשוב בת"א, וגם הם נותנים כסף במקרים נורא מסויימים, אם הבאת משהו ממש שווה והם נדלקו, וגם לא את כל הסכום, אלא רבע ממנו..) בשוק הפשפשים ביפו יש סיכו ייותר סביר שתוכלי לבקש כסף תמורת הבגדים שלך... אגב, הנה רשימת חנויות יד שניה בת"א שאני מכירה שנותנות זיכויים של 30-40% לרכישת בגדים אצלם:
שתיים- חנות חמודה נורא שנמצאת בשינקין 38, בסימטה צדדית.
המחתרת- חנות שבין היתר מחזיקה גם בגדי יד שניה. נמצאת בסימטה אלמונית 7 (אחת הסימטאות של רחוב קינג ג'ורג').
גפן- גם בשינקין. לא זוכרת איזה מספר. חנות שאני פחות אוהבת...
חלוימע'ס- חנות שמקבלת בעיקר בגדי וינטאג'. היא נמצאת בתחילת מדרחוב נחלת בנימין, מצד ימין, ליד חנות פרוות.
מקום קטן- עוד חנות שנמצאת במדרחוב נחלת בנימין באחת הסימטאות הצדדיות. קשה קצת למצוא אותה, אבל יש שילוט...
ניחוח אישה- אבן גבירול 130 ומשהו..
NO LOGO- חנות שנמצאת בבוגרשוב, קצת לפני "אדרת". הם מקבלים את הבגדי םשאנשים מביאים להם, משפצים אותם ומוכרים אותם מחדש. נדמה לי שגם הם נותנים זיכוי... וברחוב דיזינגוף ואלנבי פזורות עוד כמה חנויות יד שניה ששכחתי את שמן... מקווה שעזרתי.

איורית

New member
תודה רבה

לך וסליחה על הטעות במקום כתיבת השאלה... יום טוב איורית

למעלה