שלום רב

לוריתה

New member
שלום רב

גם אני נכנסתי לפני כמה חודשים לפורום , וחייבת לעדכן ולציין שעזרתם לי המון, לראות את הדברים בצורה שונה, להרגיש שאני לא לבד מאז עברו הרבה התפתחויות , מנהלת בית הספר פוטרה בגלל אי יחס לכל הנושא , לא הקשיבה לי בכלל , קראה מתוך פרוטוקול את השאלות שהיה עליה לשאול אותי ולא השאירה לי אפשרויות להשיב, שבוע אחרי זה זרקה את הבן שלי מבית הספר בגלל שחברים שלו עשו מעשה קונדס והוא עמד שם, למרות שהם הודיעו בפירוש שהוא לא היה מעורב, פניתי לגורמים גבוהים יותר במשרד החינוך , הם יזדעזעו לשמוע על התהגות כה מכוערת של מנהלת בית ספר . לאחר התקיפה הבן שלי תופל אצל פסיכולוגית שטוענת שהוא בסדר גמור עכשיו אך לאחרונה הוא מסרב לישון בחוצ אצל חברים, יש לו פחדים... הוא פוחד לא להיות בשליטה כשהוא מחוצ לבית, הוא פוחד בעצם עלינו ההורים שלו ואחותו, וזה דבר שלא היה לו לפני התקיפה . אותו נער ישב במעצר 6 חודשים , עכשיו במעצר בית . המשפט נמשך .. תודה לך גן חיות שעזרת לי במזמנו . אני לא בטוחה שאת עדיין זוכרת , אבל אתם עושים עבודה נהדרת פה מחזיקה לכם אצבעות .. ותודה גם לך לב אם

לב אם

New member
תודה שחזרת לעדכן

נראה לי לי שהבן שלך זקוק לתמיכה מקצועית. אם הפסיכולוגית לא מתאימה לו , אז אולי בעזרת ערן, יועצת בית הספר או אפילו מישהו לא מקצועי שהוא מאד מאמין בו וסומך עליו. הפחד שלו משפיע על החיים שלו ועל תגובותיו, וחשוב שילמד איך להבין את הפחד ולצאת ממנו כדי שלא יחנוק את חייו. צריך מאד לחזק אותו בכך שבסך הכל הפחד מוצדק, הרי הדברים קרו והוא יודע שכך. אך מצד שני לתת לו את הכח להתגבר על הפחד, ולהשאיר אותו ברמה של זהירות. איש מקצוע יוכל לתת לו כלים להתגבר, לסייע לו להבין מה קורה אתו - בעיקר להבין את הצורך בשליטה. לצערי, אנחנו כהורים לא תמיד יכולים לתת את היעוץ הזה, ולכן חשוב להגיע למישהו שהילד יקשיב לו ויעזר בו.

גן חיות

New member
טוב לשמוע שעזרנו, אפילו אם מעט

טוב שהמנהלת טופלה וגם הילד התוקף(למרות שהעונשים נראים לי קלים מדי). נשמע שבנך זקוק לעזרה כדי להתגבר על הטראומה. מניסיוני האחרון, אני יכולה להגיד שפגישה אחת עם התרפיסטית כבר גרמה לשינוי(המקרה פחות קשה). שווה להשקיע בטיפול אצל מומחה בתחום.אם אני זוכרת נכון, את גרה בסביבה שלי. בזמנו, ארגון אל"י המליצו לי על מישהו(לא זוכרת שם, אבל תוכלי לפנות אליהם)מטעמם שנמצא בקרית גת. אם תרצי את שמות התרפיסטים פה שאני מכירה מניסיון ילדיי, פני אלי במסרים וארשום לך שמות וטלפונים.

למעלה