שלום רב,

dimitry

New member
שלום רב,

לפני כשבועיים נסעתי על אופנוע והחלקתי על כתם שמן מפושט. הייתי במיון והיו לי כמה מכות יבשות ושיפשופים. בכל אופן, אני מעוניין לתבוע את הביטוח אבל בטיפשותי הרבה עדיין לא הספקתי לעשות את הטסט על הקטנוע (הייתי אמור לעשות אותו ביוני ועדיין לא הספקתי). האם יש טעם להגיש תביעה לביטוח בכלל? בתודה מראש לעונים

dimitry

New member
תודה...

העניין הוא שאם אני אלך למשטרה והם יראו שלא היה לי טסט באותה תקופה האם יכולים לשלול לי את הרשיון? להעמיד אותי לדין? בתודה מראש

העדר רישיון רכב בתוקף

שלום רב, לידיעתך, רישיון רכב לא משפיע על זכאותך לביטוח, מקסימום תקבל קנס שלא חידשת במועד וזהו - לא שוללים רישון בגלל זה. בברכה,

שלילת רשיון

מנסיוני, ומבירור שערכתי אצל מס' עורכי דין המתמחים בתעבורה, כאשר קרה לי אירוע דומה של נסיעה ברכב ללא רשיון רכב בתוקף. יש אפשרות לשלילת רשיון הנהיגה למס' חודשים, ובמקרה הטוב ישללו לך את הרשיון על תנאי. המשטרה ומערכת אכיפת החוק רואים בחומרה רבה אדם שנוסע ברכב ללא רשיון רכב בתוקף. אני ממליצה לך, לפני שאתה פונה למשטרה להתייעץ עם עורכי דין בתחום התעבורה ולא לקבל עצות הקשורות לשלילת רשיון נהיגה מעורכי דין המתמחים בנזקי גוף.

brcd

New member
לא חייבים לקבל אישור משטרה

לא חייבים כלל לקבל אישור משטה ע"מ לתבוע את מבטח הרכב. חברת הביטוח לא תבקש, מאידך , את רשיון הרכב

למעלה