שלום רב

cohenlim44

New member
שלום רב

לי בצעו שחור קברו חפץ שיך לי וגרמו לי לעצירה בחיים! האם כחו של השחור לחזור לבן אדם שביצע את זה ????

cohenlim44

New member
שלום רב נתחיל בכך שאני בת

אני אספר בקצרה את סיפורי! לפני כ חודשיים נתגלה לי כי בצעו לי שחור (לקחו חפץ שלי וקברו אותו בבית קברות ) גרמו לי לסגירה של הכל בחיים (סגירה של מזל) ואתו בן אדם שעשה את זה גם כבל אותי לבחור שלא אוהב אותי! רציתי לדעת עם ביצוע של דבר כזה חוזר (הרע שהוא ביצע) חוזר אליו באיזה שלב?????

ההגמון

New member
לפי האמונה שלי

כן. כשהוא ימות כל הרע שהוא גרם יחזור אליו ויתן שוק לנשמה שלו. החברה הויקאניים פה עשויים להאמין בחוק החזרה, שזה אומר שכל אנרגייה שאתה משחרר לעולם, חוזרת אליך פי 3. תבחרי את במה להאמין. אבל, לא עדיף לתקן את הנזק מאשר להתעסק בנקמה? שלום רה גם לך. את רואה, שווה לנסח את עצמך כמו שצריך, בשביל שאנשים יבינו, לא? פיטר.

RainBird

New member
שאלה- למה עשו לך את זה? הכעסת מישהו עד כדי כך שהוא או היא היו חייבים ללכת למכשפה מקצועית כדי להטיל עליך קללה?

RainBird

New member
אז תני לי להבין משהו- מישהו "רע" עמד בפינת רחוב וראה אותך עוברת ואמר "ואללה- זאת בחורה שצריך לקלל!!!" הלך למכשפה מקצועית, שילם במיטב כספו רק כדי לעשות לך משהו רע? או שבעצם את טובעת במחשבות השליליות של עצמך וחוסמת את דרכך שלך- כי זה קל יותר להרגיש קורבן מאשר ממש לקבל אחריות על החיים שלך? זה שמישהו משתמש במאגיה להרע, זה לא כמו אונס- משהו רנדומלי ותלוי בנסיבות. אם אין סיבה- יש סיבה. תמצאי אותה אם היא קיימת- ואם לא, סביר להניח שזו פשוט הייתה תקופה רעה כמו שיש לכולנו לפעמים. ארדן.

cohenlim44

New member
היי

הייתי אצל רב והוא אמר לי את הדברים שמשהוא ביצע לי חסימה וזה לא סתם בן אדם זה משהוא שהיינו קרובים במשך תקופה ארוכה והסבתא שלו עשתה לי את זה ! קשה לי לפרט בפרום אם יש משהוא שיכול לעזור לי בפיתרון אשמח לספר בפרטי את כל הסיפור

gwizard

New member
המממ

ואם אני אגיד לך ללכת לקשור את הבן אדם למיטה, להפשיט, לצלם ולהחזיק את התמונה כערובה אז את תעשי את זה ? גם אני במעמד של רב, אם כי לא לפי היהדות.

למעלה