שלום רב!

jessie626

New member
שלום רב!

מישהו יכול בבקשה לאמר לי מהם סגולותיו של שמן חוחובה..?אני לא מוצאת מידע בנושא. אני רוצה לעשות מסיכת שיער משמן זית,חלמון של ביצה ואולי גם שמן חוחובה. זה נכון ששמן גזר מחזק שורשי שיער...? יש לו גם סגולות אחרות כמו ברק וכו'...? תודה לעונים. אני פעם ראשונה בפורום...

0 אור 0

New member
אני מאד אוהבת את שמן החוחובה

הוא נעים לעור ולפנים וגם נגד גירויים, אבל לדעתי לשיער הוא הרבה פחות מתאים עדיף שמן אבוקדו או שמן זית אם הריח לא מפריע לך.

נורקס

New member
החוחובה אינה שמן

כי אם שעווה נוזלית המופקת משיח החוחובה. היא מכילה אחוז גבוהה של ויטמינים ומינרלים. החוחובה מאזנת את הפרשת הסבום (החלב הטבעי) מהעור ולכן תעזור לעור/קרקפת הן יבשים מידי והן שמנים מידי. היא מצויינת לטיפול בשיער (מנסיון). טובה להחלקת שיער ולטיפול בקצוות מפוצלים. וברוכה הבאה לפורום

אוי חוחובה..

גם אני הרבה זמן תהיתי בנוגע לסגולותיו של שמן החוחובה ולמה בעצם משתמשים בו..תודה על ההסבר..נראה לי שאקנה אותו..תגידו בבית מרקחת זה יהיה פיור שמן או עם תוספוןת כאלה ואחרות??כאילו רק השמן בלי כל מיני דברים מעורבבים איתו?

saritsh

New member
בגלל שזו שעוה כפי שנאמר, צריך

להשתמש במינון מאוד קטן כאשר מכינים אותו למוצרים לטיפול בפנים כי יש לשועה נטיה ליצור שכבה שסותמת את הנקבוביות. בעיקר מומלץ להכניס שמן חוחובה למוצרים לחורף ולאזורים יבשים וסחופי רוחות ולטיפול בידים חשופות לפגעים כי אז השעוה יוצרת כעין שכבת הגנה. ולכן אין להשתמש שמם חוחובה נקי ולא מהול! בריאות

jinim

New member
לא מסכימה

אני משתמש בחוחובה נקי טהור על עור הפנים כבר די הרבה זמן(עור מעורב) והעור שלי מעולם לא נראה טוב יותר זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי גם באיכות המוצר עצמו.

למעלה