שלום רב,

didu88

New member
שלום רב,

אני מקימה אתר אינטרנט שעתיד לעלות לאוויר בשבועות הקרובים, מדובר באינדקס של מדריכים, מרצים ומעבירי סדנאות ואני מעוניינת ליצור קשר עם מרצה על נושא השואה. האם יש לכם רעיונות להכיצד אפשר ליצור קשר עם אדם כזה? תודה מראש!

יש לי כמה רעיונות:

רשימה של מרצים שמרצים על השואה: ד"ר שלום חולבסקי - היה פרטיזן בתק' השואה, אני חושבת שהוא עובד עם "בית לוחמי הגטאות". ד"ר שלום אילתי - ניצל מהגטו לאחר שאימא שלו שלחה אותו משם, מתגורר בירושלים. פרופ' דן מיכמן - ראש המכון לחקר השואה - אוניברסיטת בר אילן. ד"ר חוה אשכולי - עובדת המכון לחקר השואה - אוניברסיטת בר אילן. פרופ' אהרן אפלפלד - ניצול שואה, סופר. פרופ' חיים גניזי - המחלקה להיסטוריה - אוניברסיטת בר-אילן. פרופ' ג'ודי באומל-שוורץ - המרכז לחקר יהדות זמננו - אוניברסיטת בר אילן. יש לי עוד הרבה שמות, אם יש צורך אוסיף. הערה: הרשימה היא ללא סדר מסויים.

skito

New member
צריכים רק לשים לב לפרט חשוב

הוספת שמם של המרצים לאתר "המדריך למדריך" כרוכה באישורם!בלוחמי הגטאות יש שילוב של מרצה וניצול\ת שואה, אפשר לפנות ישירות לבית לוחמי הגטאות

didu88

New member
ברור, על כן ביקשתי דרכי התקשרות

למרצים בנושא. תודה על הקישור, פניתי גם אליהם בבקשה לסייע בתחום. החשיפה הרגילה אצלנו היא אמנם ללא תשלום, אך אין זה נוגד את העובדה ששוחחנו באופן אישי עם כל מי שיפורסם אצלנו, כדי לא ליצור עוד "רשימת קש" (מאלו אין מחסור ברשת לצערי) של אנשים שבכלל לא יודעים שהם מפורסמים, מספרים שגויים וכו'. שוב תודה ושבת שלום!

kutz2

New member
didu88

ברצוני לבקשך להוסיף לאתר שלך חוקרת משפחות אשה נפלאה בשם אווה פלורסהיים משדמות-דבורה,היא באה לעזרתי במחקר שאני עושה ומצאה לי בת-דודה, תודה, יהודה

didu88

New member
היא מרצה בנושא?

במידה וכן הפנה אותה לאתר שלי - www.lamadrich.co.il, יש שם פרטים עלינו וגם תוכל לשלוח לי דרך האתר את הפרטים שלה. נשמח לצרף!

זהו אתר מסחרי

גם לפי כינויו [.CO] וגם כפי שעולה מעיון קצר באתר. אינני בטוח שזה המקום למטרתנו. רשימת מרצים אפשר - אם מוצאים לנכון - לתת גם באתר זה.

didu88

New member
הפרסום הרגיל - שם טלפון וקישור לאתר

הוא בחינם, פרסום מודגש כרוך בתשלום, אכן כך.

deebeebee

New member
אווה פלורסהיים

למיטב ידיעתי לא נמצאת בארץ וכנראה לא תחזור כל כך מהר.

kutz2

New member
eebeebee אכן זה נכון ,

דברתי אם העלה,והוא אישר את זה. יהודה

למעלה