שלום.. רוצים לאמץ

juliet26

New member
שלום.. רוצים לאמץ

מחפשים כלבה מחונכת לצרכים (חשוב מאוד), קטנה בגודלה ובעלת יופי פנימי שרוצה בית חם ומלא אהבה. מעדיפים כלבה שסיכוייה לאימוץ קטנים..

רֵעוּת

New member
מה עם שושה?

היא כבר המון זמן מחכה לבית (בהודעה הנעוצה כאן למעלה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1222&msgid=53013516

juliet26

New member
אני אשמח לראות, אם יש

עוד תמונות של שושה.. היא אנרגטית או רגועה? בעבר היינו בצער בעלי חיים, חיפשנו את המבט בעיניים... לא מצאנו.. או שהכלבים לא התאימו מבחינת גודל או שהיו צעירים מדי, או שלא הצלחנו להתחבר אליהם...

lironli

New member
הנה עוד תמונה של שושה -

הבנתי שהיא כלבה מאוד עדינה. אני גם חושבת שיש לה את המבט הזה בעיניים.

היי...

אני מצרפת לך קישורים מתוך אתר "תנו לחיות לחיות". אחד של כלבה עם 3 רגלים, ואחד של כלבה שחוותה טרומה. באופן כללי כלבים עם סיכויי מסירה קטנים הם אלו המבוגרים יותר. ממליצה גם לעיין באתר העמותה "הכלבים של מיכל", אשה המגדלת עשרות כלבים לבדה, ובשל הקושי לפרסם אותם, לארגן ימי אימוץ וכו' (כמו בעמותות מסודרות יותר)- כמעט ולא מסרה כלבים בשנים האחרונות, וחבל כי הם מזדקנים שם.... מהיכרות אישית- יש שם כלבים באמת מקסימים... ובכל מקרה- תמשיכו ללכת לעמותות בסוף תמצאו את העיניים שאתם מחפשים. בהצלחה נעה

ba890

New member
אני יכולה להעיד../images/Emo13.gif

ששושו היא נפלאה וממש מקסימה!!!! וסיכוייה למצוא בית אוהבת אמיתי באמת קטנים! וכל מה שהיא רוצ זה קצת אהבה.. ממש מתוקה ונפלאה!

bawbw

New member
שלום לכם...

אם אתם רוצים כלב, אתם תמיד יכולים לנסות בעמותות השונות, וגם לחזור ולנסות שוב ושוב כי לצער כל אוהבי החיות, בע"ח תמיד נזרקים לרחוב, וחלקם מגיע לעמותות השונות. אני מתנדב בצער בע"ח ברחובות, ואתם יכולים לנסות שם. הטל' הוא: 089460135 יש גם אתר: www.israelpets.org בהצלחה בכל מקרה...

machshusha

New member
יש מספר כלבים שאני מחפשת לבם בית

אשמח לעזור לך אנא צרי קשר 0524232836 או פרטי מה העדפותיך מלבד קריטריונים אלה מאיה

mia01

New member
שושה היא כלבה עדינה, רגועה וקצת

חסרת ביטחון (יתכן ועברה התעללות בעבר) היא מחפשת בית חם באמת ולכל החיים. בית מיוחד לכלבה באמת מיוחדת. אם אתם מעוניינים צרו קשר בטלפון: 054-4313055 תודה.

למעלה