שלום!|רישיון|

AGENT SHESH

New member
שלום!|רישיון|../images/Emo73.gif

אני לא גולש פה בדר"כ, סתם רציתי להגיד שבדיסק האחרון גרין דיי התחילו לעשות מוזיקה ממש טובה, שאפילו מישהו שלא חובב מוזיקה "כבדה" (יחסית למיינסטרים שברדיו שאני שומע) יכול להתחבר אליה. לא אהבתי כל כך את American Idiot, אבל Boulevard Of Broken Dreams הוא פשוט שיר מצוין. וזהו.

BlueBeIl

New member
משה? מה אתה עושה פה..?

גרין דיי לא התחילו לעשות מוזיקה טובה הם עושים אותה כבר 13 שנים (רגע 13? מתי בדיוק יצא 39 smooth\slappy?) אה הא גרין דיי מוזיקה כבדה
גרין דיי זה המיינסטרים שבמיינסטרים! רק לך כמה דפים אחורה ותתקל בהרבה שרשורים שדנים בזה.... Boulevard Of Broken Dreams זה חביב שכזה... אבל יש שירים שעולים עליו בהרבה באלבום.. והוא גם משעמם אחרי כמה זמן.

AGENT SHESH

New member
לא כל כך...|רישיון|../images/Emo73.gif

המוזיקה של גרין דיי עד כה (חוץ מכמה שירים ממש טובים שהצליחו במיוחד) היתה כבדה, ממש לא מיינסטרים, אולי בשביל סיגנונות המוזיקה שאת שומעת (כמו שכבר דיברנו על זה רבות) זה מיינסטרים, אבל בשביל אדם ששומע מוזיקה קלילה ביותר (כן, אני מודה, לפעמים אני חוטא בבריטני...) זה ממש לא מיינסטרים...

BlueBeIl

New member
לא קשור לסגנון מוזיקה שאני שומעת...

יש אנשים שמגדירים את גרין דיי אפילו בתור "פופ-גיטרה". כבד זה לא, בכל מקרה. פופ-פאנק. והם נורא מיינסטרים, תמיד יורדים עליהם בגלל זה. ותשובה לירידות אתה יכול למצוא בletterbomb - שיר מוצלח מאוד מהאלבום - תוריד אותו

דוקי מן

New member
הדיסק הראשון של גרין דיי יצא ב- 91

גרין דיי כבר היו קיימים שנתיים לפני האלבום הז והם נקראו sweet children. אחרי שהמתופף גו' משהו אני כבר לא זוכר עזב אותם הצטרף אליהם טרה קול ומאז ועד היום לא שונה ההרכב, ואז באותה שנה הם הוציאו את האלבום הראשון.

BlueBeIl

New member
כן את כל זה ידעתי... רק לא הייתי

בטוחה מתי slappy יצא. זה גם קצת לא ברור עם כל הקטע של האי פי

clam

New member
האלבום הראשון הוקלט עם john משהו

המתופף הראשון שלהם. רק אחרי שהאלבום יצא טרה קול הצטרף אליו במקומו.

למעלה