שלום,רציתי לברר משהו בקשר לעבודה במהלך לימודי

TheUnstoppable

New member
שלום,רציתי לברר משהו בקשר לעבודה במהלך לימודי

התואר הראשון שמעתי שיש אפשרות כזאת אחרי שלוקחים מספר קורסים בתחום מסויים בתואר הראשון לדוגמא תכנות,וכאשר יש אחרי הקורסים הללו ידע מספיק בכדי להשתלב בעבודה...לעבוד בחברות היי טק מסויימות במהלך המשך לימודי התואר ...שמעתי שיש חברות שמחפשות סטודנטים שיעבדו בחברה שלהם תוך כדי התואר...האם דבר זה נפוץ ואין בעייה מיוחדת לעבוד ככה? ובאיזה תחומים האפשרות הזאת נפוצה?,רק במחשבים או בעוד תחומים? שאלה אחרת, יש אנשים שעושים למשל קורס בחברה\בית ספר פרטי של כחצי שנה בעלות של 15000 שקל בניהול רשתות לדוגמא,ואז משתלבים בתור עוזר מנהל רשת באיזו חברה קטנה ומתקמדים עוד לפני שהם התחילו ללמוד לתואר ראשון...השאלה היא אם במהלך לימודי התואר אני אוכל לרכוש ידע שבעזרתו אני אוכל לעשות תהליך דומה שבו אחרי מספר קורסים אני גם אוכל להשתלב בחברה מסויימת ולעבוד.הכוונה האם אפשרי במקום לעשות קורס כזה שעולה 15000 שקל לפני תחילת הלימודים האקדמיים,אפשר להתקבל לעבודה בעזרת הידע שאני ארכוש במהלך לימודי התואר אחרי כמה קורסים של התואר עצמו? תודה רבה רבה לעוזרים

לטעמי

אם אתה הולך ללמוד גם ככה את המקצוע באוניברסיטה - קורס מקדים יהיה בזבוז של כסף את הכישורים הדרושים ויותר מכך תרכוש במהלך הלימודים במגוון ההנדסות השונות לרוב אפשר להשתלב במהלך הלימודים בעבודות בסיסיות בחברות הייטק שונות

למעלה