שלום, רציתי לדעת אם לגלוש באינטרנט באופן שזה עולה לי המון כסף בלי להפסיק, זה נקרא התמכרות?
א אהרון אוהב אותך New member 1/1/09 #1 שלום, רציתי לדעת אם לגלוש באינטרנט באופן שזה עולה לי המון כסף בלי להפסיק, זה נקרא התמכרות?
0 0בוחרת בחיים0 New member 1/1/09 #2 במקרה שלך כ../images/Emo80.gif זו התמכרות על מלא לונורא נשמה, יש לנו דרך, עם ימבה מתנות תמשיך לבוא..... אוהבים אותך
במקרה שלך כ../images/Emo80.gif זו התמכרות על מלא לונורא נשמה, יש לנו דרך, עם ימבה מתנות תמשיך לבוא..... אוהבים אותך
א אהרון אוהב אותך New member 1/1/09 #3 אני לא יודע למה אבל אני לא ממש הבנתי אותך, מה את חושבת שזה סתם או לא?
0 0בוחרת בחיים0 New member 1/1/09 #4 ../images/Emo6.gif אוהבת את ה"שם" שלך... בא לך לדבר על זה? ובקשר לשאלה שלך, כן, גם אינטרנט זה סוג של שימוש לטעמי, לפחות אצל מכורים. האם אתה מכור? אוהבים
../images/Emo6.gif אוהבת את ה"שם" שלך... בא לך לדבר על זה? ובקשר לשאלה שלך, כן, גם אינטרנט זה סוג של שימוש לטעמי, לפחות אצל מכורים. האם אתה מכור? אוהבים
א אהרון אוהב אותך New member 2/1/09 #5 בקשר אם אני מכור אז לאינטרנט נראה לי שכן לדברים אחרים תודה לאל לא