שלום. רציתי לדעת מהם השירים המוב...

Stiffens

New member
שלום. רציתי לדעת מהם השירים המוב...

..חרים של הלהקה. חברים שלי דיברו על הלהקה הזאתי, אבל אני לא מכיר אפילו שיר אחד שלהם. תוכלו בבקשה לתת לי שמות של שירים מוכרים או היפים יותר של הלהקה? תודה רבה רבה

Stiffens

New member
אה ואם אפשר..

אז איזה מין סוג של להקה זאת? מה הסיגנון של המוזיקה שלהם? שוב תודה

Paranoidd

New member
לפי דעתי הסגנון של רדיוהד

נקרא סגנון רדיוהדי ..ככה אני קורא לו לפחות...כי הם פשוט פיתחו סגנון חדש ייחודי להם ולכן הם גם נחשבים ללהקה שמקדימה את זמנה.. אני לא יכול להגדיר את המוזיקה של רדיוהד בסגנונות מוכרים...את זה אני אשאיר למומחים פה...אבל בעיקרון מדובר בסאונד נקי וצלול ..מוזיקה מלנכולית כשהסולן מוסיף כאן המון באמצעות קול יללני אבל מעולה.. תתחיל בזה שתקנה את אוקיי קומפיוטר ok computer שנחשב לאלבום הכי מצליח שלהם מסחרית.יש שם כמה שירים שאתה בטח מכיר..ואני בטוח שאתה תתמכר לשאר..

avki

New member
לא הייתי מגדיר את הסגנון של רדיוהד

כנקי וצלול. יש ויש. No Surprises הוא נקי וצלול. Street Spirit הוא צלול ועדין. Airbag הוא בפירוש לא נקי וצלול. Just הוא בפירוש לא נקי וצלול.

Stiffens

New member
=)))) תודה רבה רבה

יש לי יומולדת בעוד שבוע. נגיד למישהו לקנות את הדיסק =) תודה רבה רבה

Paranoidd

New member
כן אבל...

אתה מדבר על האלבומים הראשונים...ומאוקיי קומפיוטר (בערך...יש כאלה שאומרים שאיירבג הוא עוד חלק מדה בנדס) הסאונד נהיה די קבוע..נקי וצלול.. למרות שאתה צודק זה יותר מדי מכליל ולא הכל צלול ונקי.. קיצר אחלה סאונד חח

קבל :

Creep You Fake Plastic Trees High And Dry just street spirit Paranoid Android Karma Police Exit Music No Surprises Parmyd Song המובחרים והמפורסמים ביותר כמובן שיש עוד המון... אם תאהב (סביר להניח) תקנה את האלבומים ולא תתאכזב תאמין לי...

kittycatbone

New member
ויש גם את

there there מhail to the theif שמוכר יחסית ויצא כקליפ.. (וגם go to sleep למען האמת...) וגם אני חושבת שאפשר להגיד שidiotique מוכר יחסית.. עובדה שיש אותו בפרסומת אחת באמטיוי

למעלה