שלום!! רציתי לדעת מה אתם הכי אוהבים

2PAC4EVER

New member
שלום!! רציתי לדעת מה אתם הכי אוהבים

בMTV
איזה תוכנית הכי טובה לדעתכם??? (לדעתי המצעד האמריקאי) ד"א אמיתי - כשתחליף סקר, תפרסם את התוצאות... נראה לי ש´כן´ ינצח

המצעד בהחלט נחמד...

כל השירים במכה אחת :) ג´ואן מעצבנת אותי במעברים..היא ממש משוגעת הבחורה הזאת
ג´אקאסס די מצחיקה אותי. חוץ מזה אני לא מצליח לחשוב על עוד תוכנית ממש טובה...אם יבוא לי משהו אז אני אחזור. בקשר לסקר (תנסו להגיד את זה 20 פעם...) אני עוד אפרסם את התוצאות. לא לדאוג

אפשר לתת לי הסבר...

מה זאת התוכנית הזאת? כבר כמה שנים שאני מנסה להבין מה זה...מצעד של מוזיקה שחורה? תוכנית ראיונות? המלצות? מה זה?!

תיפלץ

New member
וואי לא יצא לי לראות הרבה זמן....

תוכנית שאני מאוד אוהב את התוכנית הזאת של בנות/בנים שלוקחים אותך ומחפישים אותם לזמרים וזמרות ועושים איתם תקליפ מחדש. יווו זה קטלני...
אני אוהב את זה ואת התוכנית שמראים איך עושים קליפ. לראשונה קוראים ביקום לשנייה מק וידאו.. מה קורה עם זה מתי יהיה?????????

2PAC4EVER

New member
הסבר על הThe Lick

תוכנית מבריטניה (מגיעה אלינו מMTVBASE), בהנחייתו של טרוור נלסון, וזה מתחלק ל2 The Lick Chart שזה המצעד של התוכנית (נראה לי שזה הטופ 10 של MTVBASE ו-The Lick שזאת התוכנית, הקונספט של התוכנית זה להביא את השירים הכי חדשים בהיפ הופ/ R&B , וגם ראיון עם מישהו מהמוזיקה השחורה, הם גם מארגנים מסיבות בבריטניה (בדר"כ), אז גם מראים קטעים מהמסיבות. ויש גם פינת האולדסקול, קליפ של מוזיקה שחורה קלאסי.מונטל ג´ורדן/סטיבי וונדר וכו´ מקווה שעזרתי...

2PAC4EVER

New member
הליקוק?../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif אם יש פירוש אחר אז

אני לא יודע...

AliEnS Sk8 pArK

New member
אני הכי אוהב...

JACKASS
!!!!!! וטום גרין
!!!!!! התוכניות הכי שוות שיש
!!!!!!!!!! יופי לי
!!!! PUNK שולט!!! יש!!! סתם אני לא אוהב פאנק...

פחחחחע ג´קאס...

אתמול ראיתי הייפ בערוץ שלוש בלילה והם ירדו על ג´קאס זה היה קורע בהתחלה ראו חמור רודף אחרי כמד בחיתול ואחר כך את כאילו את ג´וני הולך מכות עם חמור חחחחחחחחח....

SHIRA2811

New member
|כוכב|היומן של...|כוכב|

כי בדרך כלל ככה לומדים להכיר את האומנים, ובדרך שומעים שירים, רואים קליפים, קטעים מהופעות וכו´...

למעלה