שלום רציתי לדעת סוג מסויים של חולצה

פטתי

New member
שלום רציתי לדעת סוג מסויים של חולצה

רציתי לדעת איך קוראים לחולצה הזאת פשוט מצד אחד זה לא נראה לי שזה פולו אם אפשר בבקשה להגיד לי איך קוראים לחולצה הזאת

לא נראה לי שיש לה שם מיוחד. פולו זה לא.

חולצת טריקו ארוכה ( או סוג של חולצת T ) עם כפתורים. עד איפה הכפתורים מגיעים - זה עניין של המעצב...

Shy Guy

New member
אם אני מבין נכון מהתמונה, אז הדגם

נקרא לפעמים באנגלית Grandad Neck T-Shirt. אני לא יודע אם יש שם לדגם בעברית, אבל אני בטוח שאתה יכול לנסות לבקש כמעט בכל חנות T-shirt עם מספר כפתורים בודדים בחלק העליון שלה.

פטתי

New member
תורה רבה אבל

אם אני ישאל אותם אם יש להם Grandad Neck T-Shirt הם ידעו מה אני מדבר בחנויות? אם לא אז לא נראה לי שיהיה להם טי שרט עם כמה כפתורים.. תודה מראש:)

eboy10

New member
האמת שאני אופתע אם ידעו על מה אתה מדבר.

לאחרונה יחסית שאלתי מוכרת משהו על ג'ינס אסיד ווש (דברתי על ג'ינס שהיה לי מול העיניים באותו הרגע) והיא אמרה שאין בחנות. מילא את לא יודעת מה זה, באמת שזה בסדר.. אבל עדיף להודות מאשר לצאת 'פגרת
סביר להניח שתיאלץ להסביר איך החולצה נראית, ואני דווקא מאמין שיש כאלה בחנויות, פשוט בגזרה קצת יותר עדכנית מזו שבתמונה.

Shy Guy

New member
בכיף. :) אממ.. אני בספק אם הם ידעו במה מדובר,

אבל זו הסיבה שכפי שכתבתי לפני כן, עדיף במקרה הזה לבקש חולצה עם מספר כפתורים בודדים בחלק העליון שלה.

אל תנסה את המונח אפילו

ואגב, לדעתי יש כאלה ב"דלתא" וב"פוקס", פשוט לתאר למוכרים בכמה מילים מה אתה מחפש ("אני מחפש טי שרט עם כפתורים למעלה, אבל לא פולו").

Shy Guy

New member
משתדל. ../images/Emo3.gif

מה גם שאת זו שלרוב מקדימה אותי.

למעלה